Bafra’daki olaylı amatör maçın galibi Termespor oldu

Samsun Süper Amatör Lig müsabakasında BAL Ligi'ni hedefleyen grup lideri Termespor Hacınabispor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Bafra’daki olaylı amatör maçın galibi Termespor oldu

Samsun Süper Amatör Lig müsabakasında BAL Ligi'ni hedefleyen grup lideri Termespor Hacınabispor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Bafra Şehir Stadyumu yanında bulunan suni çim sahada oynanan maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İlk yarının bitiminde soyunma odalarına giden futbolcular arasında ufak çaplı tartışma ve küfürleşme yaşandı. Maçın 2. yarısının başlaması ile birlikte maçta centilmenlik dışı hareketler oldu. Maçın orta hakemi Samsun Bölgesi'nden Gökhan Özbulut’un yanlış kararlar verdiğini iddia eden oyuncuların tavırları da maça damgasını vurdu.

65. dakikada Bafra temsilcisi Hacınabispor faul beklerken o anda Termespor’lu oyuncu ceza sahası içinde Emre tarafından düşürülünce Termespor penaltı kazandı. Karara sinirlenen ve sert bir şekilde itirazda bulunan Hacınabisporlu Emre kırmızı kart gördü. Hakem kırmızı kartın peşinden karara itiraz eden Hacınabispor yöneticisi Mustafa Atilla’yı da tribünlere gönderdi.

Penaltıyı Termespor gole çevirerek skoru 2-1'e getirdi. 70. dakikada bir gol daha atan Termespor sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Puanını 44’e çıkaran Termespor grup liderliğine devam etti. Hacınabispor ise şampiyonluk umudu ile çıktığı grupta 31 puanla 5. sırada kalarak ümitlerini kaybetti.

Maçın bitişi ile birlikte Hacınabispor futbolcular saha içerisinde hakem Özbulut ile tartıştılar. Soyunma odasına giden hakemlere Bafra seyircisi kötü tezahürat yapınca emniyet güçlerince engellenmeye çalışıldı. Bu arada emniyet güçleri ile taraftarlar arasında sözlü tartışma çıktı. Bir taraftar göz altına alındı. Taraftarın polisten özür dilemesinden sonra seyirciler olaysız dağıldı.
CİHAN

Yorumlar