Aziz Yıldırım'dan futbolculara: Beşiktaş'ı yenmek için elinizden geleni yapın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçına hazırlanan futbol takımını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım'dan futbolculara: Beşiktaş'ı yenmek için elinizden geleni yapın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçına hazırlanan futbol takımını ziyaret etti. İlhan Ekşioğlu ile birlikte tesislere giden Aziz Yıldırım, derbi öncesi teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Yıldırım, Yargıtay'ın vermiş olduğu kararla ilgili olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını da açıkladı.

    Başkan Aziz Yıldırım burada yaptığı konuşmada, yargıtayın kararıyla ilgili, "Fermanı vermişler, kalemi kırdılar. Önemli değil. İlhan beyle birlikte Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Benim sizden ricam bizden sonra gelen yönetim kim olursa olsun Fenerbahçe'yi layık olduğu yerlere götürün. Sadece Türkiye'de değil; Avrupa'da kupa kaldırın." ifadelerini kullandı.

    Futbolculara maç başı ödenmesi gereken ödemeleri yaptıklarının müjdesini de veren Başkan, diğer alacaklarıyla ilgili de kendilerinden sonra gelecek arkadaşların halledebileceğini ifade etti.

    Yıldırım, Fenerbahçe'nin şike yapmadığını, kimsenin Fenerbahçe'ye şike teklif edemeyeceğini de vurgulayarak, "Pazar günü Beşiktaş'ı yenmek için elinizden geleni yapın. Maçtan sonra da saha ortasında tribünleri alkışlayın." diye konuştu.

    Fenerbahçe Futbol Takımı adına konuşan kaptan Emre Belözoğlu da 3 Temmuz'dan b    u yana yaşadıklarının ortada olduğunu belirterek, "Dağ büyüklüğüne göre kar, rüzgar alır. Bizler sizi bu ailenin babası gibi gördük. Bizler de diğer sıkıntı çekmiş ağabeylerimiz de bu camianın başarısı için elimizden geleni yaptık. Leke sürdürmedik. Sizleri çok sevdik. Bir ayrılık konuşması gibi oldu, fakat biz bir ayrılık olarak görmüyoruz. Bizlere bu süreüci yaşatanlar utansın. Şampiyonluk sevinci yaşayacağımız şu günlerde bize bunları yaşatanlar utansın." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar