Aziz Yıldırım, Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkan Deniz Tolga Aytöre, yönetim kurulu üyeleri Metin Doğan, Yalçın Haker ve beraberindeki heyetle birlikte Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım, Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkan Deniz Tolga Aytöre, yönetim kurulu üyeleri Metin Doğan, Yalçın Haker ve beraberindeki heyetle birlikte Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım, dernek çalışmaları hakkında bilgiler alırken yapılması planlanan projeleri de değerlendirdi.

Dernek Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ziyaretin anısına Başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Metin Doğan ve Yalçın Haker’e birer plaket verdi. Ardından Başkan Yıldırım ve üyeler, dernek yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Aziz Yıldırım'ın güvercinlere olan ilgisini bilen Sivas Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin Yıldırım için bir de sürprizi vardı. Sivas’ta yetişen safkan güvercinleri yerinde ziyaret eden Başkan, yetiştiricilerden bilgi de aldı. Heyete burada Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile yönetim kurulu üyesi Serdar Erkan da katıldı. Başkan Yıldırım, güvercinlerin uçuruldukları alana çıkarak onları bir süre izledi.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretinden dolayı duydukları mutluluğu da dile getirdi.

ERGÜDER SÜMBÜLOĞLU: BAŞKANIMIZ VE YÖNETİCİLERİMİZİN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yöneticilerinin gerçekleştirdiği dernek ziyaretinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün Sivas’a gelmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir şehir olarak, Fenerbahçe’nin Sivas’a gelmesiyle yine tarihi bir gün yaşıyoruz. Başkanımız ve Yöneticilerimiz, derneğimizi ziyaret ettiler, bu da bizleri çok mutlu etti. Bu ziyaret sırasında Başkanımıza bir de sürprizimiz oldu. Kendisinin kuşlara olan merakını ve sevgisini bildiğimiz için güvercinlerin olduğu bir yere gittik. Başkanımız Aziz Yıldırım da bu sürprizden çok memnun oldu. Kendisine de oradan bir güvercin hediye ettik. Biz de Sivas’ı Başkanımızın ikinci evi ilan ettik." dedi.

Dernek olarak gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden de bahseden Ergüder Sümbüloğlu, "Başkanımız, sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor ve biz de bu çerçevede okul yardımları yapıyoruz. Buna benzer projelerimiz devam edecek. Sivas’ta Fenerbahçeliler yoğun olarak yaşamakta. Fenerbahçe bizim için çok değerli. Bizim amacımız, Fenerbahçe’yi Sivas’ta en iyi şekilde temsil etmek." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar