Aziz Yıldırım: Sadri Şener dostum. Ona ihale verdim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'in dostu olduğunu ve ona zor durumda olduğu için ihaleler verdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım: Sadri Şener dostum. Ona ihale verdim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'in dostu olduğunu ve ona zor durumda olduğu için ihaleler verdiğini söyledi. Yıldırım, Sivasspor'un eski oyuncusu Mehmet Yıldız için de kızgın bir şekilde "Adam müslüman, ama gözüme bak ve öyle konuş dedim, fakat konuşamadı." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'teki canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, şike davası sürecinde Fenerbahçeli taraftarların hedefinde olan Sadri Şener için de ilginç bir gerçeği açıkladı. Başkan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Manisaspor başkanı (Kenan Yaralı) benim arkadaşım. Savcıya ona para verdiğimi ben söyledim. Onların haberi yoktu, mahkemede ben söyledi. Ben Sadri Şener'e de kaç milyonluk ihaleyi verdim. Arkadaşım benim, dostum. Zor durumdaydı. Başkanlık bitince arkadaşlık bitecek mi? Adnan Polat'la da arkadaşım. İşim olursa o halleder, onun işi olursa ben hallederim. Bunlarla ilişkim bu dedim. Belgeleri göstermeden ben açıkladım."

YILDIRIM'DAN MEHMET YILDIZ'A TEPKİ

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, şike davasında yaşanan gelişmeleri yorumladığı açıklamasında, o dönem Sivasspor forması giyen Mehmet Yıldız için de kızgın bir şekilde "Adam müslüman, ama gözüme bak ve öyle konuş dedim, fakat konuşamadı." yorumunu yaptı.

Başkan Yıldırım, o dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen İbrahim Akın'ın tehdit altında ifadelerini değiştirmesi hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe Başkanı Yıldırım şunları söyöledi:

"İbrahim Akın kendi menajeri Yusuf Turan'la görüşme yapıyorlar. Geliyor diyorlarki İbrahim Akın ile Aziz Yıldırım şike yaptı. Polis fezlekede bunu yazıyor. İbrahim Akın'a Aziz Yıldırım 100 bin Euro verdi diyorlar. İbrahim Akın savcılıkta bunu kabul etmiyor. Hayır diyor. Geliyor Savcı Mehmet Berk'e avukatıyla beraber sorguya alıyorlar. Aziz Yıldırım'dan bu parayı aldım dersen seni tutuklamayız serbest bırakırız ve bu gün evine gidersin diyorlar. O da bunu avukatı ile görüşüyor, hapis yatmak, içeriye girmek istemediğini söylüyor ve parayı aldım diye kabul ederek imza atıyor.

Mahkemede 100 bin dolar aldığını kabul ettiriyorlar. Tutuklama kararını görünce itiraz ediyorlar ve biz bunu kabul etmiyoruz diyorlar. Biz bunlarla yargılanıyoruz. Sevk edilince mahkemeye kabul etmediler. Savcı Mehmet Berk'i HSYK'ya şikayet ettik."

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu gelişmeyi anlatmasının ardından, moderatör Ahmet Hakan'ın 'İbrahim Akın nasıl böyle haysiyetsiz olabiliyor' şeklindeki çıkışına ise "Haysiyet ile ne alakası var. Mehmet Yıldız, müslüman adam. Yüzüme bak söyle dedim. Git konuş dedim. Konuşamadı korktu." cevabını verdi.
CİHAN

Yorumlar