Aziz Yıldırım için yakalama emri çıkabilir!

Aziz Yıldırım'ın, Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun lideri Sefa Kalya'ya "hakaret" ettiği iddiasıyla yargılanması başladı.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım için yakalama emri çıkabilir!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun lideri Sefa Kalya'ya "hakaret" ettiği iddiasıyla 2 sene 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Anadolu 49. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Yıldırım ile müşteki Kalya'nın avukatları katıldı. 

Duruşmada söz saha Kalya'nın avukatı Serkan Sarıyaprak, şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, Yıldırım'ın cezalandırılmasını talep etti.

Yıldırım'ın avukatı Deniz Tolga Aytöre de müvekkilinin işleri itibarı ile duruşmaya katılamadığını anlatım ederek, "Bir sonraki oturum Yıldırım'ı hazır edeceğiz. Mazeretli sayılmasını talep ediyorum" dedi.

Hakim, Yıldırım'ın ati oturum hazır edilmesini istedi. Yıldırım'ın, geçerli bir mazeret olmadan hazır edilmediği takdirde yakalama emriyle duruşmaya getirileceğini belirten hakim, duruşmayı erteledi.


İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanmakta olan iddianamede, Fenerbahçe'nin, 11 Mayıs 2014'te Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki şampiyonluk kutlamaları sırasında, Aziz Yıldırım'ın aniden çok kanal sebebi ile diri yayınlanan konuşmasını kesip, Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun olduğu Türk Telekom tribününe dönerek, hakaret muhteviyatlı sözler sarf ettiği kaydediliyor.

Bunun üstüne Kalya'nın suç duyurusunda olduğu aktarılan iddianamede, Yıldırım'ın "hakaret" suçundan 4 aydan 2 sene 8 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar