Azerbaycan'da Kurtar Denizli'nin takımını 2-1 yendi

Azerbaycan Premier Ligi'nde görev yapan iki Türk teknik direktör Mustafa Denizli ve Güvenç Kurtar'ın takımları karşı karşıya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Azerbaycan'da Kurtar Denizli'nin takımını 2-1 yendi

Azerbaycan Premier Ligi'nde görev yapan iki Türk teknik direktör Mustafa Denizli ve Güvenç Kurtar'ın takımları karşı karşıya geldi. Kurtar'ın Takımı Revan, maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Denizli'nin takımı Hazar Lenkeran deplasmanda Kurtar'ın teknik patronluğunu yaptığı Revan'la Bayıl Arena Stadında karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Hazar Lenkeran maçın 12'nci dakikasında bulduğu golle öne geçti. Revan atılan bu gole 31'inci dakikada golle cevap verdi. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
İkinci yarıda maça hızlı başlayan ve rakip takıma baskı kuran Hazar Lenkeran olmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı. Revan ise maçın uzatma dakikalarında geliştirdiği atakta Adamovic'in ayağından bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Maçtan sonra basına açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli 90 dakika süresince maça ağırlığını koyan rakibe baskı yapan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Denizli '' bir maçta bu kadar gol kaçırırsanız en sonunda böyle bir golle kaybedersin. Rüya gibi maç Rüyadan uyandık 5-1, 6-1 olacak maçı kaybediyorsan, böyle yediğin gollerle kaybediyorsan, yakaladığın bu pozisyonları gol yapamıyorsan, söylenecek fazla bir şey yok'' dedi.
Revan Teknik Direktörü Kurtar da futbolcularını kutladığını söyledi. Kurtar öğrencilerinin maçın başında sahanın paylaşımı konusunda hata yaptıklarını hatta ilk golü de bundan dolayı yediklerini söyledi . Kurtar'' beraberlik golünden sonra Lenkeran takımı daha baskın oynadı bizde sonuca kontratakla gitmeyi bildik''dedi.
10 takımın mücadele Azerbaycan Liginde Hazar Lenkeran 31 puanla 7'inci sırada yer alırken, Kurtarın Takımı Revan 17 puanla 9'uncu sırada yer alıyor. Ligde lider durumda olan Karabağ takımının ise bir maç eksikle 49 puanı bulunuyor.
CİHAN

Yorumlar