Azerbaycan 17 Yaş Altı Milli Takımı İzmir'de

İZMİR (AA) - Azerbaycan 17 Yaş Altı Takımı'nın Altınordu'nun tesislerinde kampta olduğu bildirildi. Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, 28 kişilik...

Google Haberlere Abone ol
Azerbaycan 17 Yaş Altı Milli Takımı İzmir'de

İZMİR (AA) - Azerbaycan 17 Yaş Altı Takımı'nın Altınordu'nun tesislerinde kampta olduğu bildirildi.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, 28 kişilik Azerbaycan 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın 10 gün boyunca antrenmanlarını Selçuk-Efes Tesisleri'nde yapacağı, hazırlık maçlarını ise Torbalı'daki tesislerde oynayacağı belirtildi.

Altınordu’nun genç takımlarıyla 3 hazırlık maça çıkacak Azerbaycan 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın, yarın Altınordu 17 Yaş Altı Takımı ile karşılaştıktan sonra 24 ve 28 Eylül’de birer müsabaka daha yapacağı bildirildi.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, Selçuk-Efes Tesisleri'ni genç takımlar kamp merkezi haline getirmeyi planladıklarını belirterek, "Çok iyi saha, hava ve doğa şartlarına sahip Selçuk'un havalimanına yakınlığı ve otoban bağlantısı, kamp merkezi için çok büyük avantaj. Azerbaycan 17 Yaş Altı Milli Takımı kampı ile bu dönemi başlatıyoruz. Avrupa çapında yapacağımız tanıtımla ilgili hazırlıklarımızı da tamamladık. Özellikle uluslararası turnuvalar, tesisimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar