Aytemiz Alanyaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Aytemiz Alanyaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları


ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden idman, taktik çalışmayla tamamlandı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Taha Yalçıner ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Wilde Donald Guerrier, Mayele Fabri̇ce N'Sakala, Kenneth Josiah Omeruo ve Lamine Gassama katılmadı.

Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek Aytemiz Alanyaspor, 12 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Bu arada idmanın ardından Aytemiz Alanyasporlu taraftarlardan Turgay Meşe ve Özcan Ergen, teknik direktör Hüseyin Kalpar'a çiçek verdi.

Gaziantepspor karşılaşmasından sonra bir kişinin tribünden kendisine hakaret ettiğini söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar'a çiçek vererek olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getiren Turgay Meşe, "Taraftar sizi çok seviyor. Tribünlerimizde böyle kişileri istemiyoruz. Size saygısızlık yapan o kişiyi de kendi aramızda barındırmayacağız." diye konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar da duyarlı davranışlarından dolayı Meşe ve Ergen'e teşekkür etti.

Yorumlar