Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor

- Kulüp başkanı Çavuşoğlu: "Amacımız ligde kalıcı olmak. Geleceğe dönük Alanyaspor ve Türk futbolu adına iyi şeyler yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda"

Google Haberlere Abone ol
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor


ISPARTA (AA) - Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Amacımız ligde kalıcı olmak. Geleceğe dönük Alanyaspor ve Türk futbolu adına iyi şeyler yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda." dedi.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta Davrazspor'un İl Özel İdare Sahası'nda gerçekleştirdiği idmanı ziyaret ederek, futbolcularla görüştü, teknik direktör Hasan Basri Kara'dan takım hakkında bilgi aldı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Çavuşoğlu, Isparta'nın geçmişte Türkiye'ye çok önemli takımlar ve oyuncular kazandırdığını söyledi.

Isparta'nın futbolda Türkiye'de ses getirdiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Maalesef o dönemler geride kaldı." ifadesini kullandı.

Isparta Davrazspor'un son günlerde başarılı sonuçlar aldığını ve gelecek için umut verdiğini vurgulayan Çavuşoğlu, Isparta'da oluşan birlik ve beraberlik sayesinde kentin futbolda daha iyi noktalara geleceğine inandığını belirtti.

Aytemiz Alanyaspor'un performansına ilişkin de konuşan Çavuşoğlu, Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiklerini, ligde kendilerine yer edinmeye çalıştıklarını anlattı.

Ligde 12'nci sırada yer aldıklarını ancak takımlar arasındaki puan farkının fazla olmadığını dile getiren Çavuşoğlu, "Biz iyi bir ekibiz. Eksikliklerimiz de olsa iyi futbol oynuyoruz. Bunları maç sonuçlarına yansıtmaya başladığımız zaman orta sıralara doğru bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyoruz. Amacımız ligde kalıcı olmak. Geleceğe dönük Alanyaspor ve Türk futbolu adına iyi şeyler yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda." diye konuştu.

Ligin 11. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda yapacakları maça değinen Çavuşoğlu, iki takımın da bir çıkış aradığını, bu açıdan zor bir karşılaşma olacağını sözlerine ekledi.

Isparta Davrazspor teknik heyeti ve futbolcularla fotoğraf çektiren başkan Hasan Çavuşoğlu, oyunculara Alanya muzu ikram etti.

Yorumlar