Aykut Ferah: Altın değerinde 3 puan daha

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren ve son oynadığı maçta Torku Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'da hedef Fenerbahçe maçı.

Google Haberlere Abone ol
Aykut Ferah: Altın değerinde 3 puan daha

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren ve son oynadığı maçta Torku Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'da hedef Fenerbahçe maçı.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, alınan galibiyetin önemine değinirken, "Altın değerinde bir 3 puan daha aldık." dedi.

3 zorlu deplasmanda alınan 3'er puanlardan sonra sahalarında Torku Konyaspor karşısında elde ettikleri galibiyet ve alınan 3 puanın çok sevindirici olduğunu da belirten Ferah, "Rakiplerimizin de puan kaybettiği haftada aldığımız bu 3 puan çok daha anlamlı ve değerlidir. Takımımıza desteklerini esirgemeyen, tribünlere koşan tüm taraftarlarımıza armağan olsun." dedi.

SEZON BOYU SAKATLIKLARDAN ÇOK ÇEKTİK

Torku Konyaspor maçında sakatlanarak maçtan çıkan Kweuke'nin kasığında oluşan önceki sakatlığına benzer zorlanma, Ali Adnan'ın ise aşil tendonunda oluşan ağrılar nedeniyle salı günü çekilecek MR sonucuna göre antrenmanlara katılacaklarını belirten Ferah, "Sakatlığı düzelen Liban Abdi bu hafta takımla beraber çalışacak, Görkem ise tedbir için takımdan ayrı çalışarak antrenman yapacak." diyerek şöyle konuştu:

"Süper Lig'in en centilmen takımıyız. 30. hafta itibariyle geçen maçlarda hiçbir futbolcumuz kırmızı kart görmezken, Süper Lig'de bu unvana sahip tek örnek oldu. Kağan Söylemezgiller, Koray Altınay, Ahmet Görkem Görk, Aykut Akgün ve Sercan Kaya 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyorlar. Taraftarımızdan da beklentimiz, takımlarını her zaman fair play ruhu çerçevesinde desteklemeleri ve centilmenlik bakımından diğer takım taraftarlarına da örnek olmalarıdır."

DAHA HERŞEY BİTMEDİ, REHAVETE KAPILMAK İSTEMİYORUZ

Ligde bulundukları yer itibarıyla henüz herşeyin bitmediğini de belirten Ferah, "Sahamızdaki anlamlı galibiyetin ardından dünü istirahatli olarak geçiren takımımız 27 Nisan Pazar günü 19.00'da oynayacağımız Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlamak için bugün 19.00'da Mehmet Cengiz Tesisleri'nde toplanacak. Takımımız Cuma akşamı İstanbul'a giderek kampa girecektir. Maç, Fenerbahçe'nin almış olduğu ceza nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar tarafından izlenebilecektir." diye konuştu.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR

Ferah, 6222 Sayılı yasa gereği Futbol Federasyonu'nun zorunlu kıldığı Passolig kartı ile maça giriş için çok sınırlı zaman olmasına rağmen kartını çıkaran ve kombinesiyle maça gelen taraftarlara da ayrıca teşekkür etti. Ferah, şöyle devam etti:

"Hiç rehavete kapılmadan 32. hafta oynayacağımız Sivasspor ve ligin son haftası oynanacak olan Elazığspor maçına giriş için gereken Passolig kartlarını biran önce temin etmelerini bekliyoruz. Bu sezon alınan Passolig kartları önümüzdeki sezonlarda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızı bu konuya hassasiyet göstermelerini ve maçları takip edebilmek için gerekli olan bu kartı mutlaka edinmelerini önemle hatırlatırız."

Uzun yıllardır ilk kez Türkiye finallerine kalıp, çeyrek finalde güçlü bir rakibini eleyerek Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına girmeyi başaran A2 Takımı'na da teşekkür eden Ferah, "Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi'nde bulunan tüm yaş kategorilerindeki teknik ekip, futbolcu ve ailelerini kutluyoruz. Bu başarılar yakın gelecekte Rizespor'umuzun altyapısı için planlanan tesisleşme ve yatırım için bizlere güç verecektir." dedi.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, 24 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Boluspor A2 takımları yarı final müsabakasına, Mersin ve civarında bulunan tüm Rizespor taraftarlarını, takımlarını desteklemeye davet etti.
CİHAN

Yorumlar