Ayhan Akman teknik direktör oldu!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman, Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ayhan Akman teknik direktör oldu!
Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman, Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü oldu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Yusuf Şimşek ile yollarını ayırmasının peşinden yeni teknik direktörünü buldu. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman, Karşıyaka'nın yeni hocası oldu. 38 yaşındaki genç teknik adam daha öncelikle Kayseri Erciyesspor takımında Bülent Korkmaz'ın destekçi antrenörlüğünü yapmıştı.

Yusuf Şimşek’in dün takımdan ayrılmasının peşinden teknik direktörlük için Ayhan Akman’la anlaşan Karşıyaka, Akman’la 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Ayhan Akman, gazetecilere yaptığı izahatda, Karşıyaka bunun şeklinde kocaman bir camiaya geldiği için fazla fazla mesut olduğunu söyledi.Karşıyaka’nın hedeflerinin belirgin olduğunu kaydeden Akman, şöyle konuştu:

'Bu hedefler benimkilerle birleşince buraya seve seve geldim. Amacım kendi karakterimi yansıtan bir oyun oynattırmak. Mücadele eden, savaşan, yenilgiyi kabul etmeyen birtakım oluşturacağız. Hedefimiz play-off’a kalmak, oradan da Süper Lig’e yükselmek. Mağlubiyeti kabul etmeyen birtakım yaratacağız.'

Akman, takımın dönem içinde transfer yapamadığını bilerek buraya geldiğini anımsatarak, 'Bunu biliyoruz, mazeret de göstermeyeceğiz. Ağlamanın, sızlamanın faydası yok. Eldeki kadroyla bu seneyi götüreceğiz. Bu yıl misyonumuz play-off, zaten Süper Lig’e çıkarsak şartlar fazla fazla ayrıcalıklı olacak' dedi.

Akman, anlaşmanın süresinin fazla fazla ciddi olmadığına değindi. Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray A2 Ligi takımında antrenörlük oluşturan Ayhan Akman, bir zaman de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da Bülent Korkmaz’ın yardımcılığını üstlenmişti.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar