Aybaba: Sahamızda galip gelmek için her şeyi denedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kendi sahalarında galip gelebilmek için her şeyi denediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Aybaba: Sahamızda galip gelmek için her şeyi denedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kendi sahalarında galip gelebilmek için her şeyi denediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Eskişehirspor’la 0 - 0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısına gelen kırmızı - beyazlı takımın teknik patronu Samet Aybaba, iç saha performanslarının çok kötü olduğunu, bunu değiştirmek içinde çok şeyi denediklerini kaydetti. Evlerinde galip gelememe durumunu bir türlü aşamadıklarını belirten Aybaba, "Bir tülü olmuyor skor olarak öne geçsek olacak ama bunu başaramadık. Bazı sıkıntılarımız da var. Sonradan oyuna kattığımız oyuncuların performansı düşük kalıyor." dedi.

Eskişehirspor’un iyi bir takım olduğunu bildiklerini vurgulayan Aybaba, futbol içerisinde her şeyin olduğunu, ancak kazanamadıklarını yarından itibaren Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlayacaklarını ifade etti.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Köksal Yedek, Eskişehirspor karşısında iyi bir futbol sergilediklerine inandıklarını ancak 3 haftadır galip gelemediklerini aktardı. İç sahada da 3 puana hasret kaldıklarını hatırlatan Köksal, ekip olarak bu durumu atlatacaklarına inandıklarını, bundan sonraki yakaladıkları pozisyonları değerlendireceklerini belirtti.

Kırmızı - beyazlı oyuncu Vederson, evlerinde oynadıkları maçları her zaman kazanmak istediklerini ancak bugün kazanma adına iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını vurguladı.

BİR PUAN BİZİ MUTLU ETMEDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Medical Park Antalyaspor karşısında alınan bir puanın kendilerini mutlu etmediğini söyledi.

Karşılıklı olarak alınan birer puanın iki takımı da mutlu etmediğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, maçı kazanıp üst sıralara doğru yanaşmak istediklerini fakat karşılaşma boyunca da 1 puandan fazlasını kazanmak için de bir şey yapmadıklarını açıkladı.

İlk devrenin kendileri adına kötü olduğunu ancak ikinci yarıda oyuna biraz daha fazla döndüklerini kaydeden Sağlam, "Maçın son bölümünden fazla pozisyon bulduk. Final paslarını iyi yapabilseydik buradan daha fazla puan alabilirdik. Alınan bir puana da çok fazla sevinemiyoruz." diye konuştu.

Bundan sonraki en yakın karşılaşmalarının Kasımpaşa maçı olduğunu hatırlatan Sağlam, bu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istediklerini belirtti.

Kırmızı - siyahlı oyuncu Kamil Çörekçi, Medical Park Antalyaspor’un iyi bir takım olduğunu ve zor bir deplasman olduğunu bilerek buraya geldiklerini ifade etti. Maçın bazı bölümlerinde iyi oynadıklarını söyleyen Çörekçi, önlerinde oynanacak haftalara bakacaklarını aktardı.

Eskişehirsporlu Onur Bayramoğlu, deplasmana 3 puan almaya geldiklerini, ancak 0-0 gibi kötü bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi. Bayramoğlu, zirve yarışından kopmama adına bundan sonraki maçlarda 3 puan alacaklarına inandıklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar