"Ay-yıldızlı formayı iyi temsil etmemiz gerekiyor"

- Milli basketbolcu Canıtez: "Bu takımda olmak, milli takımda oynamak benim için her zaman büyük gurur olmuştur"

Google Haberlere Abone ol
"Ay-yıldızlı formayı iyi temsil etmemiz gerekiyor"

ANKARA (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Tuğçe Canıtez, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bosna Hersek ve Romanya maçlarından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Tuğçe, Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesine verdiği röportajda, Bosna Hersek ve Romanya'yı deplasmanda yendiklerini hatırlatarak, "Her ne kadar bu takımlara karşı deplasmanda oynadığımız maçları kazanmış olsak da evimizde oynayacağımız maçlara da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Takım olarak elimizden gelen en iyi performansı sergilememiz ve ay-yıldızlı formayı iyi temsil etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kendisini geliştirmek için elinden geleni yaptığını dile getiren Tuğçe, "Bu takımda olmak, milli takımda oynamak benim için her zaman büyük gurur olmuştur. Ben burada olduğum sürece her zaman her şeyimi ortaya koymaya çalışıyorum." şeklinde görüş belirtti.

Ankaralı basketbolseverlerin Ankara Spor Salonu'nu dolduracağına inandığını vurgulayan milli basketbolcu, şunları ifade etti:

"Ankaralı basketbolseverlerin destekleriyle motivasyonumuz daha da artıyor. Kaldı ki bizim için Ankara'da oynamak her zaman heyecanlı olmuştur. Onları hem Bosna Hersek hem de Romanya karşılaşmasına bekliyoruz."

Yorumlar