Awaza PWA Windsurf Cup 2014, Awaza Yelken Yat Kulübü’nde başladı

Türkmenistan Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü, 1-6 Temmuz tarihleri arasında dünyanın en önemli windsurf organizasyonu olan PWA Windsurf Cup 2014’e evsahipliği yapıyor. Bugün Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov’un...

Google Haberlere Abone ol
Awaza PWA Windsurf Cup 2014, Awaza Yelken Yat Kulübü’nde başladı

Türkmenistan Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü, 1-6 Temmuz tarihleri arasında dünyanın en önemli windsurf organizasyonu olan PWA Windsurf Cup 2014’e evsahipliği yapıyor.

Bugün Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov’un katılımıyla start verilen yarışlar, 6 Temmuz tarihine kadar sürecek. 22 ülkeden 71 sporcunun 6 gün boyunca yeteneklerini sergileyeceği PWA Windsurf Cup 2014, Hazar Denizi kıyısındaki bölgenin ilk marinası olma özelliğini taşıyan Yelken Yat Kulübü’nde düzenleniyor.

Polimeks İnşaat’ın anasponsorluğunu üstlendiği organizasyonda, yurtiçi ve yurtdışından pek çok katılımcı ağırlanacak. 2013 yılında gerçekleştirilen yarışlarda en iyi performans sergileyen 16 windsurf’çünün katılımıyla renklenen PWA Windsurf Cup 2014’te gerçekleştirilecek yarışlara binlerce turist izleyici olarak katılacak.

Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar süren etkinliklerde 6 gün boyunca eğlenceli aktiviteler yer alacak. Yelken Yat Kulübü’nün eğlenceli atmosferinde kumsal yogası, sinema saati, jet ski şovları ve plaj voleybolu gibi organizasyonlarla dolu olan programda, sporcular her akşam rüzgara karşı yeteneklerini sergileyecek. Yarışlar sosyal medya hesaplarından da takip edilebilecek.

AWAZA BÖLGESİ’NİN İLK MARİNASI; YELKEN YAT KULÜBÜ

Hazar Denizi kyısında yer alan Yelken Yat Kulübü 1 kilometrelik sahiliyle Awaza Bölgesi’nin ilk marinası olma özelliğini taşıyor. Yelken Yat Kulübü ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına uygun, keyif dolu mekanlarla aralıksız eğlence ve spor imkanı sunuyor.

Yelken ve yatların yararlanabileceği hizmetler, açık spor alanları ve motorlu su sporları imkanlarıyla hizmet veriliyor. Lüks konaklama imkanları ve zengin yaşam alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir alan sunan Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan’ın turizm merkezi Awaza’da bölgenin en kapsamlı ve en konforlu tesisi olma özelliğini taşıyor.

CİHAN

Yorumlar