Avustralya, Hollanda Karşısında Direnemedi

2014 Dünya Kupası B Grubu maçında Hollanda, Avustralya karşısında zorlu bir oyun sonucunda kazanmasını bildi: 3-2.

Google Haberlere Abone ol
Avustralya, Hollanda Karşısında Direnemedi

Stat:Beira

Hakemler: Djamel Hamimoudi, Redouane Achik, Abdelhak Ethciali

Avustralya: Ryan, Davidson, Cahill (Dk. 69 Ben Halloran), Spiranovic, Leckie, Oar (Dk. 77 Adam Taggart), Jedniak, McKay, McGowan, Wilkinson, Bresciano (Dk. 51 Oliver Bozanic)

Hollanda: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Martins Indi (Dk. 45+3 Memphis Depay), Blind, De Jong, Janmaat, De Guzman (Dk. 78 Georginio Wijnaldum), Van Persie (Dk. 87 Jeremain Lens), Sneijder, Robben

Goller: Dk. 20 Arjen Robben, Dk. 58 Robin van Persie, Dk. 68 Memphis Depay (Hollanda), Dk. 21 Tim Cahill, Dk. 54 penaltıdan Mile Jedinak (Avustralya)

Sarı kartlar: Dk. 43 Tim Cahill (Avustralya), Dk. 47 Robin van Persie (Hollanda)

FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu ikinci maçları başladı. Turnuvaya farklı İspanya galibiyeti ile başlayan Hollanda, Avustralya karşısında 2-1 yenik duruma düşmesine rağmern maçı çevirmesini bildi ve mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Porto Alegre şehrinde bulunan Beira stadında Cezayirli hakem Djamel Hamimoudi'nin düdüğüyle başlayan maçta, Hollanda'nın gollerini 20. dakikada Arjen Robben, 58. dakikada Robin van Persie ve 68. dakikada Memphis Depay attı. Avustralya'nın gollerini ise 21. dakikada Tim Cahill ve 54. dakikada penaltıdan olmak üzere Mile Jedinak kaydetti.

Hollanda, Avustralya karşısında aldığı bu galibiyetle 6 puana ulaştı. Avustralya ise 0 puanda kaldı. Grubun diğer maçında İspanya, Şili ile karşılaşacak.

Yorumlar