Avrupa Şampiyonu Erkan'a coşkulu karşılama

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Avrupa şampiyonu olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Erkan Atatürk Havaalanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Erkan, "İnşallah Kasım ayında Almanya'da...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Şampiyonu Erkan'a coşkulu karşılama

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Avrupa şampiyonu olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Erkan Atatürk Havaalanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Erkan, "İnşallah Kasım ayında Almanya'da düzenlenecek dünya şampiyonasından da önemli başarılara imza atacağız." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Enes Erkan, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, Finlandiya'nın Tampere kentinde düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmuştu. Daha önce Macaristan'daki Avrupa Karate Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olan milli sporcu, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Büyükler Karate Şampiyonası'ndan da dünya şampiyonu olarak ayrılmıştı.

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası +84 kilogramda büyük bir başarıya imza atan Erkan ve şampiyonada ülkemizi temsil eden milli takım kafilesini Atatürk Havaalanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Büyükşehir Belediyesi Karate eğitmenleri ve sporcularının da katıldığı karşılama töreninde başarılı sporcu, büyük başarısını ailesi ve takım arkadaşları ile kutladı.

Büyük bir başarıya imza atmanın haklı gururunu taşıdığını belirten milli sporcu Enes Erkan, uluslararası turnuvalarda yeni başarılar kazanacaklarının da sözünü verdi. Erkan, şöyle konuştu:

"Ülkemize ve şehrimize yeni bir şampiyonluk kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde daha birçok uluslar arası organizasyon var. İnşallah Kasım ayında Almanya'da düzenlenecek dünya şampiyonasından da önemli başarılara imza atacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na spora ve sporcuya her zaman destek oldukları için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar