Avrupa şampiyonasında Kerem ve Uğur finalde

Bulgaristan'da organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın beşinci gününde yapılan grekoromen stil müsabakalarında mindere çıkan milli güreşçilerden Uğur Davut Beytekin ve Kerem Kazım Kamal, akşam seansında altın madalya...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa şampiyonasında Kerem ve Uğur finalde

Bulgaristan'da organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın beşinci gününde yapılan grekoromen stil müsabakalarında mindere çıkan milli güreşçilerden Uğur Davut Beytekin ve Kerem Kazım Kamal, akşam seansında altın madalya için mücadele edecekler.

Tribünlerin hınca hınç dolu olduğu Samokov Sports Arena'da düzenlenen müsabakalarda milli güreşçiler yine minderin tozunu attırıyor.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yerinde takip ettiği Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nın sabah seansında ter döken sporculardan 58 kiloda Murat Ömer Fırat, 69 kiloda Murat Tahsin Özcan ve 85 kiloda Enes Bilal Yeşilçiçek, üst seviyede performans sergilemelerine rağmen yaşadıkları talihsiz pozisyonlar sebebiyle finale yükselemediler.

KEREM VE UĞUR ALTIN MADALYA İÇİN GÜREŞEÇEK

Ortaya koydukları mücadele ile parmak ısırtan ve rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayan Milli Güreşçiler Kerem Kazım Kamal ve Uğur Davut Beytekin, finale yükselerek büyük bir başarının altına imza attılar.

42 kiloda Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak için mindere çıkan Yıldız güreşçi Kerem Kazım Kamal, Macar Jabbar Najafon'u 11-3'lük skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek finale yükselen taraf oldu.

50 kiloda ülkemizi temsil eden Milli Güreşçi Uğur Davut Beytekin ise Rus sporcu Segey Madzhiev'i 6-3'lük skorla mağlup ederek final yükseldi.

Yıldız güreşçiler Kerem Kazım Kamal ve Uğur Davut Beytekin, akşam seansında altın madalya için mücadele edecekler.

CİHAN

Yorumlar