Avrupa Judo Federasyonu 'Festival' için Antalya'yı seçti

Avrupa Judo Federasyonu, ilk kez düzenleyeceği "Judo Festivali" için dünya turizminin en gözde merkezlerinden biri olan Antalya'yı seçti.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Judo Federasyonu 'Festival' için Antalya'yı seçti

Avrupa Judo Federasyonu, ilk kez düzenleyeceği "Judo Festivali" için dünya turizminin en gözde merkezlerinden biri olan Antalya'yı seçti. 12-21 Mayıs tarihlerinde Antalya-Belek, Judo Festivali için dünyanın dört bir yanından konuklarını ağırlayacak. Bu dev organizasyonun basın toplantısı, 10 Nisan Perşembe günü Belek Spice Otel'de yapılacak.

Avrupa Judo Federasyonu, ilk kez düzenleyeceği ve organizasyonu için uzun süredir çalıştığı "Judo Festivali" için Antalya Belek'i seçti. 12-21 Mayıs tarihleri arasında judo dünyasının gözü, Antalya'da olacak.

Dokuz gün boyunca gösterilerin, sergilerin, konferansların ve çeşitli aktivitelerin programlandığı "Judo Festivali"nin tanıtım toplantısı 10 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da Belek Spice Otel'de düzenlenecek. Basın toplantısına Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun'un yanı sıra Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal da katılacak.

"Her Yaş İçin Judo" mottosunu benimseyen festival boyunca çocuk judosu, profesyonel judo ve veteran judosu için ayrı ayrı aktiviteler var. Eğitim, Pazarlama, Kulüp Yönetimi ve Antrenörlük gibi alanların uzman isimlerinin konferanslar vereceği festivalde, film gösterimleri, poster sergileri ve judo gösterileri de düzenlenecek.
CİHAN

Yorumlar