Av. Remzi Kazmaz: E-bilet Anayasa'ya aykırı, taraftarlar dava açsın

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski Disiplin Kurulu Üyesi ve Spor Hukukçusu Avukat Remzi Kazmaz, e-bilet uygulamasının Anayasa'ya aykırı olduğunu taraftarlarında dava açması gerektiğini söyledi. Tepki gören uygulamanın Anayasa'nın güvence...

Google Haberlere Abone ol
Av. Remzi Kazmaz: E-bilet Anayasa'ya aykırı, taraftarlar dava açsın

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski Disiplin Kurulu Üyesi ve Spor Hukukçusu Avukat Remzi Kazmaz, e-bilet uygulamasının Anayasa'ya aykırı olduğunu taraftarlarında dava açması gerektiğini söyledi.

Tepki gören uygulamanın Anayasa'nın güvence altına aldığı kişi hak ve özgürlüklerini ihlal ettiğini belirten Avukat Remzi Kazmaz, 6222 sayılı yasanın ilgili yönetmeliğinin iptali için Danıştay'da dava açılması gerektiğini bildirdi.

Sivil toplum örgütlerini hukuki süreci başlatmaya çağıran Avukat Kazmaz, tüketici sıfatıyla her taraftarın ayrı ayrı dava açabileceğini ifade etti. Tepkilerini tribünlerden güçlü bir şekilde gösteren taraftarlara da seslenen Avukat Kazmaz, "Bu konuda her türlü hukuki yardıma hazırım." dedi.

Kazmaz, uygulamanın ölü doğduğunu, devlet kurumu ile adalet duygusuna zarar vereceğini, toplumun da bu tür yasalara uymayacağını, zorluklar çıkaracağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar