Atlı, bütün spor tesislerimiz okullarımıza ve halkımıza açıktır

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, ildeki bütün spor tesislerini okullara ve halka açtıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Atlı, bütün spor tesislerimiz okullarımıza ve halkımıza açıktır

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, ildeki bütün spor tesislerini okullara ve halka açtıklarını söyledi. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile Görele İlçesinde bir araya geldi.

Görele 13 Şubat Spor Salonu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gençlik merkezlerine çok büyük önem verdiğini belirten Spor İl Müdürü Zeki Atlı, "Gençlik ve okullar, bizim elimiz, ayağımız ve her şeyimiz. Sizlerden bol bol proje üretmenizi istiyorum. Milli eğitimle biz el ele, kol kola ve iç içeyiz. Bütün spor tesislerimiz okullarımıza ve halkımıza açıktır." diyerek şöyle konuştu:

"Sporda mesai kavramı yoktur o yüzden tesislerimiz herkese her zaman açıktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlerinin çalışmalarını bir dosya halinde Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne göndermeleri gerekir ve gönderilen projeler Gençlik ve Spor Bakanlığına gönderilecektir. Bakanlık tarafından her ilçede neler yapılıp neler yapılamadığını takip edecektir.

Sıkıntılarınızı, ihtiyaçlarınızı ve yapılması gerekenleri biliyorum. İlçelerimizde ve tesislerimizde bulunan antrenörlerimizin çalışma şartlarını iyileştirme ve malzeme gibi konularda problemleri halletme yolunda kısa zamanda önemli adımlar atacağız. Yeni bir yapılanmayla en kısa zamanda önemli oranda, problemlerin üstesinden geleceğiz. Buna göre ilçeler yıllık faaliyet programlarını bildirmeleri gerekiyor."

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.
CİHAN

Yorumlar