Atletizmde 2020 Tokyo Olimpiyatları konuşulacak

- Türkiye Atletizm Federasyonu, 2020 Tokyo Olimpiyatları için 5-8 Ekim'de Ankara'da geniş kapsamlı bir planlama toplantısı düzenleyecek

Google Haberlere Abone ol
Atletizmde 2020 Tokyo Olimpiyatları konuşulacak


ANKARA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), büyük hedeflerle yola çıktığı 2020 Tokyo Olimpiyatları için geniş kapsamlı bir planlama toplantısı düzenleyecek.

TAF'ın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Ankara'da 5-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıda, 200'den fazla antrenör, yönetici, kulüp yetkilisi ve spor insanı bir araya gelecek.

Atletizmin profesyonel yapısı altında başarı için gerekli olan tüm birimlerin söz alacağı toplantıda, teknik konularla birlikte, sağlıktan eğitime bir çok detay incelenecek. 2020 Olimpiyatları Türkiye aday kadrosunun uzun vadeli antrenman ve hazırlık süreçlerinin tartışılacağı organizasyonda, çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Açılışını TAF Başkanı Fatih Çintimar'ın yapacağı organizasyonun 3. gününde kulüp temsilcileri de söz alarak görüşlerini dile getirecek. Son gün ise TAF'ın branş koordinatörleri, 2020 planlamalarının sunumlarını yapacak.

Yorumlar