Atletico Madrid, Levante'ye 2-0 mağlup oldu

İspanya La Liga'nın 36. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, Arda'nın ikinci yarıda oynadığı maçta Levante'ye 2-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.İspanya La Liga'nın 36. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Levante ile...

Google Haberlere Abone ol
Atletico Madrid, Levante'ye 2-0 mağlup oldu

İspanya La Liga'nın 36. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, Arda'nın ikinci yarıda oynadığı maçta Levante'ye 2-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

İspanya La Liga'nın 36. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Levante ile karşı karşıya geldi. Ciudad de Valencia Stadı'nda oynanan mücadeleyi Levante 2-0 kazandı ve şampiyonluğa yürüyen rakibine çelme takmayı başardı.

Karşılaşmaya 7. dakikada Filipe'nin kendi kalesine attığı gol ile erken bir şok ile başlayan Atletico Madrid, ilk yarı boyunca aradığı pozisyonları bulamadı. İkinci yarının başında Arda Turan oyuna dahil olurken, hücumdaki etkinliği ile takımı da üst üste tehlikeler yaratmaya başladı. Ancak yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Atletico'ya karşın, Levante 2. yarıda yakaladığı ilk pozisyonda, 69. dakikada eski Ordusporlu David Barral ile ağları buldu ve mücadele bu skorla sona erdi.

Maçın sonunda iki takımın oyuncuları birbirine girerken, büyük gerginlik yaşandı.

Bu sonucun ardından Atletico Madrid 88 puanla zirvedeki yerini korudu. Önümüzdeki hafta evinde Valencia ile karşılaşacak Levante ise puanını 45 yaptı ve 10. sıraya yerleşti.

2 haftası kalan ligde Atletico Madrid haftaya evinde Malaga'yı konuk edecekken, son hafta ise deplasmanda Barcelona'ya konuk olacak. Başkent ekibi, bu iki mücadeleden galip ayrılması durumunda, diğer maçlardan bağımsız olarak şampiyonluğunu ilan edebilecek.

CİHAN

Yorumlar