Atletico Madrid, Gaitan'ı tanıttı

- Benfica'dan transfer edilen Arjantinli futbolcu, Vicente Calderon Stadı'nda taraftarı selamladı

Google Haberlere Abone ol
Atletico Madrid, Gaitan'ı tanıttı


MADRİD(AA) - İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid, yeni transferi Nicolas Gaitan için tanıtım töreni düzenledi.

Gaitan, Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen törende basının karşısına çıktı. Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen Arjantinli orta saha oyuncusuyla, haziran ayında Copa America sürerken 4 yıllık anlaşma sağlanmıştı.

Geride kalan 2015-2016 sezonunda iki kulübün anlaşamaması nedeniyle transferi 2016-2017 sezonuna kalan Gaitan, törende yaptığı açıklamada, Atletico Madrid gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Takımın Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone'nin transferinde büyük pay sahibi olduğunu belirten Gaitan, "Atletico'nun transferim için gösterdiği gayreti umarım karşılıksız bırakmam, herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Atletico taraftarının büyüklüğünü ve oyuncularına ne kadar sahip çıktığını da zaten herkes biliyor. Şu an burada olmamdaki en önemli faktörler de zaten bunlar." şeklinde konuştu.

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo ise Gaitan'ın oyuna hakim bir futbolcu olduğunu, bu sezon hem taraftarların hem de takım arkadaşlarının kendisinden futbol adına büyük keyif alacağını ifade etti.

Tanıtımın ardından Atletico Madrid forması ile sahaya çıkan Gaitan, tribünlerde kendisini bekleyen taraftarları selamladı.

Yorumlar