Atletico Madrid 1- 1 Valencia

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında Atletico Madrid, Valencia ile 1-1 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Atletico Madrid 1- 1 Valencia
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında Atletico Madrid, Valencia ile 1-1 berabere kaldı.

Vicente Calderon Stadı’nda oynanan maçta Atletico Madrid, 33. dakikada Koke ile 1-0 öne geçerken, Valencia’nın birliktelik golü 79. dakikada Mustafi’den geldi. 71. dakikada Atletico Madrid’den Tiago’nun şutu direkten döndü.
Şampiyonlar Ligi’ne katılma savaşı sağlayan iki takımdan Valencia, karşılaşma sonunda beraberliğe sevinen yan oldu. Atletico Madrid’de ilk 11’de sahaya çıkan ulusal futbolcu Arda Turan, maç sonuna kadar oynadı.

Öte yandan Atletico’da sarı kart cezalısı niteliğine azalan Hırvat futbolcu Mario Mandzukiç ve Brezilyalı Guilherme Siqueira istikbal hafta deplasmandaki Espanyol maçında forma giyemeyecek. Alınan neticeyle Atletico Madrid puanını 56’ya çıkarıp üçüncü sıradaki yerini korurken, Valencia ise 54 puan ile dördüncülükte kaldı. Şampiyonluk yarışında 2 puan kaybeden Atletico, liderlik koltuğuna yükselen Barcelona’nın 7, ikinciliğe azalan Real Madrid’in de 6 puan gerisinde 26. haftayı tamamladı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin sezon başından bu güne devamlı şekilde 'direkt rakiplerimiz' diye altını çizdiği Sevilla ve Valencia ile geri arda oynadıkları iki maçtan da beraberlikle ayrılması dikkati çekti.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar