Athletic Bilbao 1-0 Real Madrid

İspanya Ligi'nin orta sıra takımlarından Athletic Bilbao, lider Real Madrid'i Aduriz'in harika golüyle 1-0 kazandı. Barcelona'ya liderlik fırsatı doğdu.

Google Haberlere Abone ol
Athletic Bilbao 1-0 Real Madrid
İspanya Ligi'nin orta paradigma takımlarından Athletic Bilbao, önder Real Madrid'i Aduriz'in harika golüyle 1-0 kazandı. Barcelona'ya liderlik fırsatı doğdu.

İspanya La Liga'da Athletic Bilbao, evinde Real Madrid'i 1-0 kazandı. Athletic Bilbao'ya galibiyeti getiren gol 26'da Aduriz'den geldi. İspanya Ligi'nin 26. haftasında Athletic Bilbao evinde ağırladığı Real Madrid maçının ilk dakikalarında rakibini Benat ve Aduriz'le zorlarken, Real Madrid ise Benzema ile hücumda göründü.

Maçın 26. dakikasında ise Aduriz sağdan gelen ortaya harika arttı ve katı bir baş vuruşuyla topu Casillas'ın solundan ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra Real Madrid ataklarını sıklaştırsa da ilk yarı 1-0 Bask bölgesi takımının üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda Real yüklenmeye devam etti ve Cristiano Ronaldo ve Bale ile kaeyi yokladı fakat kaleci Iraizoz'u geçemedi. Maçın 75. dakikasında Aduriz'in vuruşu taraf direkten art geldi. 82. dakikada ise bu kere karşı kalede Bale direği geçemedi.

Maçın kalan dakikalarında öteki bir ciddi bir pozisyon olmadı ve Athletic Bilbao, Real Madrid'i 1-0 yenmeyi başardı. Bu netice ile Real Madrid 61 puanda kalırken, Athletic Bilbao 33 puana arttı. Bu hafta Barcelona, Rayo Vallecano maçını kazanırsa hafayı önder kapatacak.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar