Ataman: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Euroleague Top 16 Grubu'ndaki kritik Zalgiris galibiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken, oyuncularıyla da gurur duyduğunu söyledi:Ataman, kendileri için son derece önemli bir maça çıktıkla.

Google Haberlere Abone ol
Ataman: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Euroleague Top 16 Grubu'ndaki kritik Zalgiris galibiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken, oyuncularıyla da gurur duyduğunu söyledi:

Ataman, kendileri için son derece önemli bir maça çıktıklarını da belirtirken, "Son sekiz takım arasına kalabilmek için savaşıyoruz. Zalgiris genellikle hücumda agresif oynuyor. Maçtan önceki antremanlarımız esnasında buna odaklanmıştık. Maça çok iyi başladık. İyi başlamamız bize güven verdi. İlk yarıda Dentmon ve Pocius'a karşı savunmamız iyiydi. İkinci yarı Dentmon bazı zor şutlarlar skor üretti. Ancak biz de boş şutlar bulmaya başladık. Bu da zaferi yakalamamıza yardımcı oldu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çift haneli bir farkla maçı kazandığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar