Atagün Yalçınkaya: Türk boksunu iyi yerlere getirmek için çalışacağız

Olimpiyat ikincisi boksor Atagün Yalçınkaya, yarın akşam yapacağı jubileden sonra Türk ve Fenerbahçe boksunu iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.Yarın akşam Caferağa Spor Salonu'nda Fenerbahçeli boksörler ile Isigym Boksport...

Google Haberlere Abone ol
Atagün Yalçınkaya: Türk boksunu iyi yerlere getirmek için çalışacağız

Olimpiyat ikincisi boksor Atagün Yalçınkaya, yarın akşam yapacağı jubileden sonra Türk ve Fenerbahçe boksunu iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Yarın akşam Caferağa Spor Salonu'nda Fenerbahçeli boksörler ile Isigym Boksport Berlin takımlarının ringe çıkacağı Boks Gecesi'nde jubilesini yapacak Atagün Yalçınkaya, "Böyle bir gecede Fenerbahçe'ni büyüklüğünü tekrar göreceğiz. Yarın akşam aktif sporculuk hayatımı noktalayarak jubile yapacağım. Bundan sonra Fenerbahçe ve Türk boksunu daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bize her zaman destek olan Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Kendisinin amatör sporculara verdiği desteği herkes görüyor. Boks hayatımda güzel başarılar elde ettim. Bundan sonra da sporcu kardeşlerime yardımcı olmaya çalışacağım." dedi.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın amatör spor branşlarına verdiği katkıtan dolayı şunları ifade etti: "Fenerbahçe'yi takdirle karşılıyorum. Başkan Aziz Yıldırım iyiki var, yönetimi iyi ki var. Kendilerine en derin saygılarımı sunuyorum. Bir an önce üzerindeki belalar kalksın."

CİHAN

Yorumlar