Asya Konfederasyon Kupası son tur maçları yarın

Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’te gerçekleştirilecek Asya Konfederasyon Kupası grup elemelerinin son tur maçları yarın oynanacak.

Google Haberlere Abone ol
Asya Konfederasyon Kupası son tur maçları yarın

Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’te gerçekleştirilecek Asya Konfederasyon Kupası grup elemelerinin son tur maçları yarın oynanacak.

Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’te gerçekleştirilecek Asya Konfederasyon Kupası grup elemelerinin son tur maçları kapsamında kıta genelinde beş grupta toplam on karşılaşma yapılacak.

Umman ve Ürdün’ün şampiyona vizesi aldığı A Grubu’nda lider Umman, Singapur’u konuk edecek. Bu gruptaki ikinci maçta ise Suriye, Ürdün deplasmanına gidecek. B Grubu’ndaki ilk maçta ise Avustralya’ya gitmeleri kesinleşen İran ve Kuveyt karşı karşıya gelecek. Bu gruptaki ikinci maçta gruptan çıkma şansları bulunmayan Lübnan ve Tayvan kozları paylaşacak.

Suudi Arabistan’ın son maç öncesinden gruptan çıkmayı garantilediği C grubundaki ilk maçta lider Suudi Arabistan, Endonezya’yı ağırlayacak. Bu gruptaki ikinci karşılaşmada ise Irak kendi sahasında Çin ile mücadele edecek. Bahreyn ve Katar’ın Avustralya vizesi aldığı D Grubu’nun ilk maçında da Katar Bahreyn’i konuk edecek. İkinci maçta grupta henüz puanla tanışamayan Yemen, Malezya’yı ağırlayacak. Şampiyonanın son grubu E’de ise Özbekistan kendisi gibi gruptan çıkmayı garantileyen Birleşik Arap Emirlikleri’yle (BAE) Taşkent’te karşılaşacak. Bu gruptaki ikinci maçta gruptan çıkma şansları bulunmayan iki ekip Vietnem ve Gong Kong kozları paylaşacak.

2011’de Katar’ın ev sahipliğinde yapılan şampiyonada ilk üç sırada yer alan Japonya, Avustralya ve Güney Kore 2015’e direkt katılacak. Geri kalan üç takım ise grup elemelerindeki iyi üçler arasında yapılacak play off maçları sonucunda belli olacak.
CİHAN

Yorumlar