ASKF yönetiminden Vali Düzgün’e ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun güven tazeleyen Musa Soykarcı başkanlığındaki yeni yönetimi Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü ziyaret etti. Vali Düzgün, ziyarette yaptığı konuşmada, yönetimi tebrik ederek, amatör spor kulüplerinin...

Google Haberlere Abone ol
ASKF yönetiminden Vali Düzgün’e ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun güven tazeleyen Musa Soykarcı başkanlığındaki yeni yönetimi Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü ziyaret etti.

Vali Düzgün, ziyarette yaptığı konuşmada, yönetimi tebrik ederek, amatör spor kulüplerinin gelişmesi ve kalkınması sporun sevdirilmesi konusunda önemli bir sorumluluk üstlenen yöneticilere başarılar diledi.

“Kayseri’de, amatör spor kulüplerinin hem halkımız arasında hem de gençlerimiz arasında yaygınlaştırılmasına çok önem veriyoruz” diyen Vali Düzgün, şu anda Kayseri’de 60 binin üzerinde lisanslı sporcu bulunduğuna işaret ederek, şöyle devam etti: “Sadece futbol değil basketbol, tenis, satranç, kayak, yüzme, voleybol ve diğer bütün spor dallarında da gençlerimizin daha aktif olmasını ve bu branşların yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Kayseri’de bugüne kadar pek çok başarılı sonuçlar almış gençlerimiz, sporcularımız var. Geçtiğimiz Kasım ayında olimpiyatlara hazırlık merkezinin açılışını yaptık. Buradan da üç dalda atletizm, yüzme ve kayak konusunda gençlerimiz olimpiyatlara hazırlanıyorlar. Bugüne kadar gerek ulusal gerekse uluslararası müsabakalarda da derece alan gençlerimiz oldu. Sporun yaygınlaşması çocuklarımızın hem fiziksel, hem de ruhsal sağlıklı gelişimi adına, kötü alışkanlıklarından uzaklaştırılması adına son derece önemli. Çünkü artık gelişen teknoloji ile çocuklar maalesef sanal ortamın içinde kalmaya başladılar. Gözlerini telefondan, bilgisayardan arındırarak sporla vakit geçirmeleri çok önemli.”

ASKF Başkanı Musa Soykarcı da, 15. Olağan genel kurulu sonrasında güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirterek, “Çok uyumlu ve iyi bir yönetim olduğumuzu düşünüyorum. Bu yönetimle de zaten iyi olan çıtamızı daha yukarıya taşıyacağız. Federasyonumuza 108 kulüp üye, 356 delegemiz var, bizler birlik ve beraberlik içerisinde bu işleri yürütmeye gayret göstereceğiz. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Vali Düzgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin de hazır bulunduğu ziyarette, aralarında kamu kurum ve kuruluşların da yöneticilerinin bulunduğu ASKF’nin yeni yönetimi ile ileriye dönük hedefler üzerine bir süre sohbet etti.

CİHAN

Yorumlar