Artistik buz pateni

- Milli takım aday kadrosu, Ankara'da kamp çalışmalarını sürdürüyor

Google Haberlere Abone ol
Artistik buz pateni


ANKARA (AA) - Artistik Buz Pateni'nde milli takım aday kadrosu, Ankara'da kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Belpa Buz Pateni Sarayı'nda 7 Temmuz'da başlayan kampta, 20 kız ve 9 erkek olmak üzere 29 sporcu, 11 antrenör yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Milli takım kamp müdürü Bülent Tunçalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Buz Pateni Federasyonunun 3 ayrı yerde kamp düzenlediğini belirterek, sportif başarının yakalanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını söyledi.

Ankara kampının 30 Temmuz'a kadar devam edeceğini vurgulayan Tunçalp, "Federasyon başkanımız ve yönetim kurulundaki isimler, bu görevi fahri olarak yapıyoruz. Federasyon olarak tüm imkanları seferber ettik. Tek amacımız, sportif başarının yakalanması." dedi.

Tunçalp, sporcuların güne sabah saatlerinde yaptıklarını antrenmanlarla başladıklarını ve akşamın geç saatlerine kadar çalışmaları sürdürdüklerini dile getirerek, "Sporcularımızda elinden gelen gayreti gösteriyor ve büyük fedakarlıklarda bulunuyor. Kampımızda hemen hemen her yaş grubundan sporcu var." ifadelerini kullandı.

Kampta bulunan sporcularımızı küçükler ve büyükler olarak iki guruba ayırdıklarını belirten Tunçalp, "Geçen sezon derece almış ve milli takıma seçilmiş sporcular kampta yer alıyor. Henüz milli takımı oluşturmadık, bu isimler adaş kadroda yer alan arkadaşlar. Milli takıma girme kriterleri belirlendi, bu kriterlere göre önümüzdeki sezon yapılacak müsabakalara buradan çıkacak sporcuları göndereceğiz." diye konuştu.

Yorumlar