Arsinsporlu futbolculardan ilginç protesto

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Arsinsporlu futbolcular ilginç bir protestoya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Arsinsporlu futbolculardan ilginç protesto

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Arsinsporlu futbolcular ilginç bir protestoya imza attı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte sahanın ortasında toplanan Arsinsporlu futbolcular, yaşadıkları maddi sıkıntıları protesto ederek yaklaşık 30 saniye maça başlamadı.

3. Lig 3. Grup’ta oynanan Erzincan Refahiyespor ile Arsinspor futbol müsabakasında ilginç bir protesto olayı yaşandı. Sezon başından itibaren peşin ödemelerini ve maç başı primlerini alamadıkları için maddi sıkıntı yaşayan Arsinsporlu futbolcular, maçın başlama düdüğünün ardından orta sahada yaklaşık 30 saniye bekleyerek yönetimi protesto etti. Erzincan Refahiyespor futbolcuları kendi arasında top çevirdi. Maç protestodan sonra hakem atışı ile yeniden başladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Arsinspor takım kaptanı Münir Satılmış maç sonunda yaptığı açıklamada, "Ligin ikinci yarısından itibaren yüreğimizi ortaya koyuyoruz futbolcular olarak. Yüreğimizi koyuyoruz bu takımı ligde tutmak için her şey yapıyoruz. Ama bize sahip çıkan insanları yanımızda göremiyoruz. Bu bizim zorumuza gidiyor. Bu forma bu kadar kolay bu ligden düşmemeli. Buradan Arsin ilçesine, bütün oradaki büyüklere, yöneticilerimize, başkanımıza, herkese yakışmıyor bu. Biz futbolcular olarak onlara yüreklerine, arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımın, bizim emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Yaptığımız eylem buydu." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar