Arjantinli Maxi Rodriguez: Finale çıkmak istiyoruz

FIFA 2014 Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden Arjantin, 1 Temmuz Salı günü İsviçre ile oynayacağı 2. tur maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Dünya Kupası'nda F Grubu'nda Bosna Hersek, İran ve Nijerya ile mücadele eden Arjantin, grupta...

Google Haberlere Abone ol
Arjantinli Maxi Rodriguez: Finale çıkmak istiyoruz

FIFA 2014 Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden Arjantin, 1 Temmuz Salı günü İsviçre ile oynayacağı 2. tur maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünya Kupası'nda F Grubu'nda Bosna Hersek, İran ve Nijerya ile mücadele eden Arjantin, grupta zorlansa da 3'te 3 yaparak 9 puanla 2. tura çıkmıştı. Bosna Hersek'i 2-1, İran'ı 1-0 yenen Arjantin, grubun son maçında ise Nijerya'yı 3-2 mağlup etmişti.

Grup maçlarında Messi'nin golleriyle bir üst tura çıkan Arjantin, E Grubu ikincisi İsviçre ile çeyrek finale kalmak için mücadele edecek. Finallerin iddialı ekiplerinden biri olarak gösterilen Arjantin'in ortasaha oyuncusu Maxi Rodriguez, "Bir tanesinin buraya kadar gelmesini beklemesek de bu iki iyi rakip buraya kadar geldi. Eğer konsantre olmazsan herhangi bir rakip seni yenebilir. Günümüz futbolu her zamankinden daha eşit şartlarda oynanıyor." dedi.

Arjantin'in hedefinin her zaman zirve olduğunu, bunun için de oynayacakları her maçı önemsediklerini belirten Maxi Rodriguez, "İyi mücadele eden bir takımız ve finale çıkmak istiyoruz. Fakat biliyoruz ki önümüzde zor bir maç var. Bu nedenle şu an en önemli şey bu oyunu kazanmak ve bizim kazanmamız." diye konuştu.

Maxi Rodriguez, 1 Temmuz Salı günü oynayacakları İsviçre maçının zor geçeceğini bildiklerini de sözlerine ekleyerek, hedeflerine ulaşmak için İsviçre'yi elemeleri gerektiğini söyledi.

İSVİÇRE FRANSA'DAN FARK YEDİ

Bu arada FIFA 2014 Dünya Kupası E Grubu'nda mücadele eden İsviçre, iki galibiyetle bir üst tura çıkarken, grubun lideri Fransa'dan ise 5 gol yedi.

Grup maçlarına 2-1'lik Ekvador maçıyla başlayan İsviçre, Fransa'ya 5-2 yenilerek büyük bir şok yaşamasına rağmen grubun son maçında Honduras'ı 3-0 mağlup etti ve grubu 6 puanla ikinci sırada tamamladı.

Arjantin'e rakip olan İsviçre çeyrek finale kalmak için 1 Temmuz Salı günü TSİ 19.00'da Sao Paulo'da Arjantin'le mücadele edecek.

CİHAN

Yorumlar