Arjantin'den Barcelona'ya "Messi" özrü

- Arjantin Futbol Federasyonu, milli takım antrenörü Edgardo Bauza'nın Messi'nin sakatlanması sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Barcelona'dan özür diledi

Google Haberlere Abone ol
Arjantin'den Barcelona'ya "Messi" özrü


İSTANBUL (AA) - Arjantin Futbol Federasyonu'nun (AFA), milli takım antrenörü Edgardo Bauza'nın Messi'nin sakatlanması sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Barcelona'dan özür dilediği duyuruldu.

Katalan ekibinin internet sitesinde yapılan açıklamada, AFA'nın, Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Edgardo Bauza'nın yıldız oyuncu Messi'nin sakatlanması ile ilgili yaptığı açıklamalar sebebiyle Barcelona Kulübünden özür dilediği belirtildi. AFA'nın, Bauza'nın açıklamalarının kötü amaç taşımadığını sadece talihsiz bir yorum olduğunu vurguladığı ifade edildi.

Messi, Barcelona'nın Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanmış ve yıldız oyuncunun sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklanmıştı. Edgardo Bauza ise "Messi ne zaman milli takım kampına katılsa Barcelona bize oyuncunun sağlığına dikkat etmemiz yönünde mesaj gönderiyor. Ancak onlar Messi’ye hiç iyi bakmıyor. Çok ilginç Messi'yi her maçta oynatıyorlar." demişti.

Arjantin, 2018 Dünya Kupası eleme maçlarında 6 Ekim’de Peru, 11 Ekim’de de Paraguay ile karşılaşacak. Bu karşılaşmalarda sakatlığı devam eden Messi'nin forma giymesinin ise zor olduğu bildirildi.

Yorumlar