Arınç, Vakıfbank Spor Sarayı'nın imza törenine katıldı

Vakıfbank Spor Sarayı’nın imarı için Üsküdar Belediyesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıfbank arasında anlaşma imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Arınç, Vakıfbank Spor Sarayı'nın imza törenine katıldı

Vakıfbank Spor Sarayı’nın imarı için Üsküdar Belediyesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıfbank arasında anlaşma imzalandı. İmza törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katıldı.

Vakıfbank tarafından Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla Üsküdar Bağlarbaşı’nda inşa edilecek Vakıfbank Spor Sarayı protokolü, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İmza törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ile çok sayıda sporcu katıldı.

İmza öncesi proje hakkında bilgi veren Bülent Arınç, “Çok önemli bir çalışmanın imza törenindeyiz. Vakıfbank Spor Sarayı’nın inşallah en kısa zamanda inşa edeceğiz. Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ve Üsküdar Belediyesi el ele verdiler, bu muhteşem eseri ortaya koydular. Çok amaçlı spor salonlarıyla, gençliğimiz burada sporun her türü ile baş başa kalacaklar. Zeki olacaklar, ahlaklı olacaklar, çevik olacaklar. Türkiye’ye büyük başarılar kazandıracaklar.” dedi.

Vakıfbank’ın özellikle bayan voleybol takımının her sene üst üste kazandığı başarılı sonuçlarla Türkiyenin yüzünü ağarttığını söyleyen Arınç, projenin sporcu bir gençlik yetişmesine katkı sunacağını kaydetti.

Arınç’ın konuşmasının ardından imzalar atıldı. Daha sonra da Vakıfbank Voleybol Takımı’nın 2 sporcusu ile fotoğraf çektirdi. Sporcular Arınç’a forma hediye etti.


CİHAN

Yorumlar