Ardeşen Gençlik finale çıkmak istiyor

- Antrenör Vurgun: - "Alternatifli bir kadromuz var. Bunu en iyi şekilde kullanıp maçı kazanmak ve taraftarımızla finale çıkmanın sevincini yaşamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Ardeşen Gençlik finale çıkmak istiyor

RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off yarı final serisinin son maçında yarın Yenimahalle Belediyespor ile sahasında karşılaşacak Ardeşen Gençlik'in antrenörü Hikmet Vurgun, alternatifli bir kadrolarının olduğunu belirterek, "Bunu en iyi şekilde kullanıp maçı kazanmak ve taraftarımızla finale çıkmanın sevincini yaşamak istiyoruz." dedi.

Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki takım açısından da zor bir seri olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Dört maç oynadık ve son dakikalarını iyi değerlendiren takımlar kazanmayı bildi. Bu anlamda önümüzde dönülmez bir maç var. Özellikle iki takımı teknik olarak değerlendirdiğimizde yorgunluk parametresinin öne çıktığı ve bu anlamda hataların sayısal anlamda fazlalaştığı bir dönemdeyiz. Biz her zaman söylüyoruz, taraftarıyla bütünleşen, özellikle bu sezon iç sahada hiç kaybetmeyen bir takımız. Belki de bizim itici gücümüz sahadaki ekstra oyuncumuz, taraftarımızın verdiği motivasyon ve destek."

Yarınki maçı kazananın finale çıkacağını hatırlatan Vurgun, "Alternatifli bir kadromuz var. Bunu en iyi şekilde kullanıp, maçı kazanmak ve taraftarımızla finale çıkmanın sevincini yaşamak istiyoruz. Bu anlamda taraftarlarımızdan son düdüğe kadar destek olmalarını istiyor. Umarım hentbol adına güzel bir gün olur." şeklinde konuştu.

Yorumlar