'Arda'yı satmayı hiç düşünmedik'

- Barcelona Teknik Sorumlusu Fernandez: "Arda'yı satmayı hiç düşünmedik. Takımımız için önemli ve maçı çevirebilecek yetenekte bir oyuncu olduğundan hiç şüphemiz yok" - "Arda Turan'ın Atletico'daki günlerine dönmesini bekliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
'Arda'yı satmayı hiç düşünmedik'


ANKARA (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, milli oyuncu Arda Turan'ı satmayı düşünmüyor.

Valencia'dan transfer edilen Andre Gomes'in basına tanıtımında konuşan kulübün teknik sorumlusu Robert Fernandez, transfer olacağı iddia edilen Arda Turan hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Arda'nın takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Fernandez, "Arda'nın durumunda bir değişiklik yok. Zor bir sezonu geride bıraktı ama hepimiz biliyoruz ki ondan önceki yıldaki performansı çok iyiydi. Arda Turan'ın Atletico'daki günlerine dönmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki milli oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan Fernandez, "Arda'yı satmayı hiç düşünmedik. Takımımız için önemli ve maçı çevirebilecek yetenekte bir oyuncu olduğundan hiç şüphemiz yok. Yeni sezonda göstereceği performans için şimdiden heyecanlanıyoruz. Takıma çok önemli katkılar sağlamasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Barcelona'nın Atletico Madrid'den 41 milyon avro bonservis bedeli karşılığında geçen sezon başında kadrosuna kattığı Arda, kulübün transfer cezası nedeniyle sezonun ilk yarısında forma giyememişti. Milli futbolcunun sezonun ikinci yarısındaki performansı ise İspanyol basını tarafından yeterli bulunmamıştı.

Yorumlar