Ardalı Atletico, Barcelona deplasmanından 1-1'le dönüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Barcelona, Atletico Madrid'i konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
Ardalı Atletico, Barcelona deplasmanından 1-1'le dönüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Barcelona, Atletico Madrid'i konuk etti. 56. dakikada Diego'nun attığı golle 1-0 öne geçen Atletico Madrid Neymar'ın golüne engel olamadı ve Nou Camp'tan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

La Liga'da şampiyonluk yarışı veren Barcelona ve Atletico Madrid kozlarını bu kez Şampiyonlar Ligi arenasında paylaştı. Zorlu mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken 12. dakikada Pique sakatlanarak oyundan çıktı. 56. dakikada Atletico Madrid Diego'nun golüyle 1-0 öne geçerken dakika 76'da sahneye çıkan Neymar skoru belirledi. Bu sonuçla Atletico Madrid Nou Camp'tan avantajla ayrıldı.

MANCHESTER UNİTED - BAYERN MÜNİH: 1 - 1

Bu arada gecenin diğer maçında da İngiltere temsilcisi Manchester United, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih ile 1 - 1 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih, Old Trafford'da karşılaştığı Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

David Moyes yönetiminde ligde kötü bir sezon geçiren Manchester United, Bundesliga'da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih'i konuk etti. Dakika 58'de Vidic'in attığı golle 1-0 öne geçen İngiliz ekibinin sevinci uzun sürmedi. Golden sadece 9 dakika sonra Schweinsteiger'in golüne engel olamayan Manchester United avantajı Bayern Münih'e kaptırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Manchester United arasındaki çeyrek final rövanş maçı 9 Nisan Çarşamba günü Allianz Arena'da oynanacak.
CİHAN

Yorumlar