Arda Turan'ı sahadan sedyeyle çıkardılar

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico de Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde penaltı atışları sonrasında Bayer 04 Leverkusen'i eleyerek çeyrek finale arttıği karşılaşma sonrası aşırı heyacandan dolayı başının döndüğü ve sedyeyle sahayı terk ettiğ

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'ı sahadan sedyeyle çıkardılar
Milli futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico de Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde penaltı atışları sonrasında Bayer 04 Leverkusen'i eleyerek çeyrek finale arttıği karşılaşma sonrası çok heyacandan ötürü başının döndüğü ve sedyeyle sahayı terk ettiği öğrenildi.

Yıldız futbolcumuzun penaltıların getirdiği çok stres sonrası tansiyonunun düşdüğü ve sıhhat ekiplerinden katkı istediği söylendi. Soyunma odasında İlk katkı yapılan ulusal futbolcumuzun sıhhat durumunun iyi bulunduğu ve tasa duyulacak bir durumunun bulunmadığı açıklandı.

Bu arada karşılaşmanın penaltılara kalması sonucunda Arda Turan'ın sırtını kaleye dönerek devamlı dua etme anı İspanyol medyası yönünden maksimum uygulanan fotoğraf oldu. Ülkenin önde gelen spor ve ulusal gazeteleri bu kareyi futbolseverlerle paylaşarak karşılaşmanın ortaya çıkardığı çok coşkuya ve huzursuzluğa dikkat çekti.

Mehmet Çiftçi - DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar