Arda Turan: Turnuvaları artık televizyondan izlemek istemiyorum

A Milli Futbol Takımı'nın Kaptanı Arda Turan ve milli kaleci Onur Kıvrak İsveç maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan: Turnuvaları artık televizyondan izlemek istemiyorum

A Milli Futbol Takımı'nın Kaptanı Arda Turan ve milli kaleci Onur Kıvrak İsveç maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

2016 Avrupa Şampiyonası eleme gurubunda güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını dile getiren Arda Turan, "Grubumuzda Hollanda ve Çek Cumhriyeti önemli ülkeler. Tüm maçları disiplinli oynamak istiyoruz. Gruba iyi başlarsak daha rahat oluruz." dedi.

Milli takımın kaptanı olarak üç önemli turnuvayı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Arda Turan, "Güzel ve keyifli bir maç olmasını istiyorum. Sakatlık olmadan dostça bir maç olmasını istiyoruz. Dünyada disiplinli oynamazsanız kazanamazsınız. Her türlü turnuvada olmak istiyorum. Yaşımız ilerliyor, turnuvalar kaçıyor, bundan sonra kaçırmak istemiyoruz. Halkımızın desteği ile 2016'ya kalmak istiyoruz. Dünyanın her takımını yenebiliriz, yeterki isteyelim.
Milli takım seçilmişlerin özel bir yeri. Ülkemizi şerefli bir şekilde temsil etmek onur vericidir. Genç arkadaşlarımız bunu iyi anlamalılar. Milli takım paradan maddiyattan çok daha önemlidir. Benim için en değerli forma milli formadır. Kazanmakla ilgili umudumuz varsa bunu Fatih hocaya borçluyuz. Allah ona uzun ömürler versin. Sürekli bir yenilenme içerisindeyiz, bu milli takım biryere gelemediyse bunda en büyük pay benimdir. Ben turnuvaları televizyonda izlemek istemiyorum." diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın kalecilerinden Onur Kıvrak ise İsveç'in önemli gol silahı Zlathan İbrahimoviç'ten korkmadığını belirterek, "Kimseden korkmuyorum. Oynarken zevk alıyorum. Karşımda iyi futbolcu olunca keyif alıyorum. Demirden korksak trene binmezdik." dedi.

Onur sözlerine şöyle devam etti: "Amacımız taraftarlara iyi bir maç izletmek. İnşallah, kazasız belasız maç tamamlanır. 2016 grubumuz iyi takımlardan oluşmakta. Turnuvaları kaçırdık bu kez kaçırmayacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız çok kaliteli. Fatih hoca ile çalışmak büyük bir şans."
CİHAN

Yorumlar