Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde yeni gelişme

Barcelona'da oynayan ancak sorunlar yaşadığı ileri sürülen Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'e transferiyle ilgili yeni bir gelişme var. Başakşehir Spor Kulübü yöneticilerinin yarın Arda Turan'ın transfer sürecini başlatmak üzere İspanya'ya gideceği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde yeni gelişme

Sonhaberler | Haber Merkezi

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın yeniden Türkiye'ye dönmesi için başlatılan transfer sürecinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Medipol Başakşehir Yönetimi, yarın Arda Turan için Barselona'ya gidecek. Öte yandan Arda Turan'ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut, Başakşehir'in teklifine 'evet' dediklerini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Bulut, ''Biz zaten Başakşehir'e 'evet' dedik. Arda da 'evet' dedi. Barcelona'nın kararını bekliyoruz. %99 onlar da 'evet' diyecek.'' dedi.

Başkan Göksel Gümüşdağ ile Başakşehirli yöneticiler, Barcelona kulübüyle konuşmak için yarın Barselona'ya gidecek. Görüşmeleri tamamlayıp Arda Turan ile birlikte dönmeyi hedefleyen yöneticiler, son tekliflerini sunmak ve Barcelona Kulübü'nü ikna etmek için bir çıkarma daha yapacak.

Yorumlar