Arda Turan: Barcelona'ya transferimi Ahmet Bulut'a sorarsınız

Milli futbolcu Arda Turan Barcelona'ya transferi ile ilgili söylentilerin doğru olmadığını söyledi. Başarılı futbolcu, "Transferle ilgili sadece Ahmet Bulut'a sorarsınız, ama Ahmet Bulut'un bir açıklaması yok." dedi.Atlatico Madrid'li milli...

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan: Barcelona'ya transferimi Ahmet Bulut'a sorarsınız

Milli futbolcu Arda Turan Barcelona'ya transferi ile ilgili söylentilerin doğru olmadığını söyledi. Başarılı futbolcu, "Transferle ilgili sadece Ahmet Bulut'a sorarsınız, ama Ahmet Bulut'un bir açıklaması yok." dedi.

Atlatico Madrid'li milli futbolcu Arda Turan, Bursa'da bir çay bahçesi açılışına katıldı. Annesi Yüksek ve babası Adnan Turan ile birlikte Helitaksi ile İstanbul'dan Bursa'ya gelen Arda Turan önce bir otele geçip bir süre dinlendi. Ardından kendi kullandığı bir araçla açılışın yapıldığı çay bahçesine geçen Turan, burada sevgi gösterileri ile karşılandı.

Çay bahçesi ve parkı gezen Arda Turan, burada hayranlarına imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılışa Arda Turan ile birlikte Bursasporlu futbolcular Sercan Yıldırım ve Ozan Tufan, Furkan Soyalp da katıldı. Açılış konuşmalarının ardından protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesen Arda Turan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte tavla oynadı. Çekişmeli geçen oyunun galibi Bozbey oldu. Başkan Bozbey, maçın berabere bittiğini belirterek Arda'nın gönlünü aldı.

BARCELONA'YA TRANSFERİMİ MENAJERİM DOĞRULAMADI

Milli futbolcu Arda Turan ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Arkadaşının 50 yıllık kültürüne eşlik etmek için Bursa'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Arda Turan, "Kardeşimiz Türk kültürünü devam ettiriyor, tavlasıdır, nargilesidir, aile çay bahçesidir, böyle güzel modern bir yer yapmış. Biz de onun bu özel gününde yanında olmak istedik, çok mutluyuz. Benim annemde Bursalı. Bir tarafım Bursalı olduğu için hem de memlekete geldik, hasret gideriyoruz." dedi.

Kendisine sorulan Erman'ın yurt dışında ki ortağı olur musun sorusuna ise Turan, "Biz gönül ortağıyız, o iyi olsun biz mutlu oluruz, bundan daha güzel bir ortaklık olmaz hayatta." şeklinde karşılık verdi.

Arda Turan, bir gazetecinin 'Menajeriniz Ahmet Bulut Barcelona'ya transferinizi doğruladı, transfer için neler diyeceksiniz' sorusuna karşılık, "Yo doğrulamadı, transferle ilgili sadece Ahmet Bulut'a sorarsınız ama Ahmet Bulut'un bir açıklaması yok." ifadesini kullandı.

Arda Turan, Bursasporlu Ozan Tufan'ın milli olduğu hatırlatılınca, "Çok yetenekli bir oyuncu, Bursaspor'da bir sürü potansiyeli olan oyuncu var. Bursa zaten şampiyon olarak potansiyelini kanıtlamış bir şehir. O yüzden çok kıymetli, çok değerli oyuncular. İnşallah ülkemize bir ömür, uzun yıllar hizmet ederler." şeklinde konuştu.

Barcelonalı Alexis Sanchez'in kendisi için övgülerle bahsettiğinin hatırlatılması üzerine Arda Turan, "Çok teşekkür ederim düşünceleri için, dünya kupasında başarılar diliyorum. Alexis Sanchez için zaten çok fazla bir şey söylemeye gerek yok, çok özel bir oyuncu. Oynadığı kulüpten, yaptığı başarılardan, kazandıkları kupalardan belli." diye konuştu.

Arda Turan, Milli Takım'ın dünya kupasına gidemediği ve önümüzdeki 2016 için neler söyleyeceğini sorulması üzerine ise şu değerlendirmede bulundu: "İnşallah hayırlısı ile çalışıp, çok mücadele edip, gerekeni yapacağız."

'2014 Dünya Kupası'nda bir favori takımınız var mı?' sorusuna da Turan, "Favori takımım yok ama İspanya veya Uruguay kazanırsa mutlu olurum." şeklinde cevap verdi.

Arda Turan, 'Sakalları uzatacak mısınız?' sorusuna da "Sakallar uzun zaten." şekline karşılık verdi. Arda Turan ve ailesi daha sonra geldiği gibi Helitaksi ile İstanbul'a döndü.

CİHAN

Yorumlar