Antalyaspor'da neşeli antrenman

- Antalyaspor, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü - Futbolcular, antrenman öncesinde doğum günü kutlanan kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ün yüzüne pasta sürdü - Başkan Öztürk: "(PFDK'nın Atiker Konyaspor'a verdiği ceza) Kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin aileleriyle olduğu locaya saldırmanın, sahaya madde atmanın, kötü tezahüratların ve saha dışındaki otobüs taşlamaların cezası bir maç seyircisiz oynama ve 60 bin liraysa biz bir şey demiyoruz. Örnek teşkil ettiği için bu cezayı verenlerin dikkatli olması gerekiyor"

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor'da neşeli antrenman

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Neşeli geçen antrenmanda futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı.

Hafif sakatlığı bulunan Sakıb Aytaç takımdan ayrı çalıştı.


- Başkan Öztürk ve Diego'ya doğum günü kutlaması


Çalışma öncesinde, 33 yaşına giren Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ile 31 yaşını kutlayan Diego Angelo için sahada doğum günü pastası kesildi.

Samuel Eto'o'nun ilk dilimi yedirdiği Başkan Öztürk'ün yüzüne bu sırada bazı futbolcular pasta sürdü. Öztürk'ün de futbolcuların yüzüne pasta sürmeye çalışmasıyla neşeli anlar yaşandı.

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, kendisine sürpriz hazırlayan kulüp çalışanlarına ve futbolculara teşekkür etti.

Ligde geçen hafta Atiker Konyaspor karşısında 9 kişiyle alınan bir puanın önemli olduğuna dikkati çeken Öztürk, Kardemir Karabükspor maçıyla yeniden galibiyet serisine başlayacaklarına inandığını ifade etti.

Gazetecilerin, PFDK'nın Konyaspor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 60 bin lira ceza vermesine ilişkin sorusu üzerine Öztürk, kararları "doğrudur, yanlıştır, azdır ya da çoktur" diye değerlendirmek istemediğini dile getirdi.

Karar veren mercilerin büyük sorumluluğu bulunduğunun altını çizen Öztürk, "Bu kararlar spor kamuoyu tarafından konuşuluyor. Kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin aileleriyle olduğu locaya saldırmanın, sahaya madde atmanın, kötü tezahüratların ve saha dışındaki otobüs taşlamaların cezası bir maç seyircisiz oynama ve 60 bin liraysa biz bir şey demiyoruz. Örnek teşkil ettiği için bu cezayı verenlerin dikkatli olması gerekiyor. Onların kararıdır, saygı duyarız. Kafalarını yastığa koyduklarında kendilerini rahat hissediyorlarsa bizim için de problem yok." şeklinde konuştu.

Bundan sonraki karşılaşmalarda hakeme ilişkin endişe taşımak istemediklerini vurgulayan Öztürk, hakem hatalarının mümkün olduğunca az olmasını diledi.

Yorumlar