Antalyaspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

- Antrenmana izinli olan Samuel Eto'o, ile sakatlıkları bulunan Motta ve Chico ile Cezayir Milli Takımında olan Mbolhi katılmadı - Teknik Direktör Morais: - "Rakiplerimize saygı duymakla beraber, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Rakibimizin kim olduğunun bizim için hiçbir önemi yok"

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Süper Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, 19 Mayıs'ta deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Jose Morais, Hasan Subaşı Tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilerin hafta sonu 7-0'lık Trabzonspor galibiyetiyle ile ilgili sorusu üzerine, hiçbir maçın kolay olmadığını belirtti.

Karşılaşmaları takım olarak daha zor ya da daha kolay getirebildiklerini dile getiren Morais, "Rakiplerimize saygı duymakla beraber, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Rakibimizin kim olduğunun bizim için hiçbir önemi yok. Böyle düşünüyorum, bundan sonra da böyle olacak. Gaziantep'te sezonun son maçını oynayacağız. İlk maçta olabilirdi, son maçta olabilirdi. Hiç fark etmez. Bizim hedefimiz aynı hiç değişmiyor." diye konuştu.

Morais, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından, Türkiye Kupası finalini izleyeceğini, daha sonra başkanın istediği bir zamanda yeni sezon hazırlıkları ve transferleri konuşacaklarını anlattı.

Antalyaspor'da geçirdiği dönemden memnun olduğunun altını çizen Morais, "Sadece benim yaptığım bir şey değil. Hep beraber, takım olarak yaptığımız bir çalışma oldu. Umarım herkes de memnundur." dedi.

Morais yönetimindeki antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla antrenman sona erdi.

Antrenmana izinli olan Kamerunlu Samuel Eto'o ile sakatlıkları bulunan Motta ve Chico ile Cezayir Milli Takımı kampında olan kaleci Mbolhi katılmadı.

Antrenman sonunda oyuncular, Türkiye Beyazay Derneği üyesi engellilerle toplu fotoğraf çekildiler.



Yorumlar