Antalyaspor'da Emrah’a talip yok, Diarra’yı isteyen çok

Fenerbahçe’nin Antalyasporlu oyuncu Emrah Başsan’la ilgilendiği iddialarını Başkan Gültekin Gencer yalanladı. Gencer, Fenerbahçe’nin Emrah’la ilgili hiçbir teklifinin olmadığını, golcü oyuncusu Lamine Diarra ile ilgili de birçok kulüpten...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor'da Emrah’a talip yok, Diarra’yı isteyen çok

Fenerbahçe’nin Antalyasporlu oyuncu Emrah Başsan’la ilgilendiği iddialarını Başkan Gültekin Gencer yalanladı.

Gencer, Fenerbahçe’nin Emrah’la ilgili hiçbir teklifinin olmadığını, golcü oyuncusu Lamine Diarra ile ilgili de birçok kulüpten teklif aldıklarını açıkladı. Gencer, Antalyaspor’u tatmin eden bir rakam olmadığı için Senegalli golcü ile yollarına devam etmeyi düşündüklerini aktardı.

Gazetecilerle biraraya gelen kulüp yönetimi, sohbet esnasında merak edilen konulara açıklık getirdi. Başkan Gültekin Gencer, kulübün vergi borcunun olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vergi ödemelerinde herhangi bir aksaklığın söz konusu olmadığını hatırlattı. Antalyaspor’un Süper Lig’den düşmesiyle şehrin ve medyanın da bir alt lige düştüğünü ifade eden Gencer, bu durumdan çıkmanın da hep beraber olacağını savundu.

Davraz kampının çok iyi gittiği bilgisini de veren Gencer, "PTT 1. Lig’de bu sezon 3 yabancı sınırlamamız var. Ancak biz yolumuza 5 yabancı oyuncu ile devam etmek istiyoruz." dedi.

Transferler hakkında bilgi veren Gencer, Fenerbahçe’nin Emrah Başsan’la ilgilendiği sorularına da açıklık getirdi. Futbolcuları hakkında Fenerbahçe’den bugüne kadar hiçbir teklif almadıklarını kaydeden Gencer, "Emrah Başsan için size şu parayı veriyoruz ya da istiyoruz diyen olmadı. Fenerbahçe’nin de hiçbir resmi teklifi olmadı. Diarra ve Boum sözleşmeleri devam eden oyuncularımız. Diarra ile ilgili çok ciddi teklifler var ama Antalyaspor’u tatmin eden tam bir teklif gelmediği için elimizde tutmak istiyoruz. Kamp dönüşü oyuncularımızla oturup tekrardan anlaşacağız." diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu tarafından hakkında yapılan sert açıklamalara da cevap veren Başkan Gencer, "Vakıf yönetimindeki iki isim hariç herkes ile tek tek görüştüm. O iki isme de ulaşamadığım için görüşemedik. Kesinlikle vakıf yönetimin bu açıklamanın yapıldığından bile haberi yok. Ben bu açıklamayı tamamen talihsizce yapıldığını düşünüyorum. Ve bu açıklamayı yapılmamış kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NA DA FORSLU FORMA VERİLECEK

12. Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Antalya’ya geldiği gün forma hediye eden ve üzerinde ‘Cumhurbaşkanlığı forsu’ bulunduğu için ağır eleştirilere maruz kalan Gencer, böyle bir şeyi yapmaktan dolayı pişman olmadığını savundu.

Bugüne kadar yaptığı her şeyi kendi menfaatleri için yapmadığını hatırlatan Gencer, "Ben bugün burada bir şey yapıyorsam kendim için değil Antalyaspor içindir. Tüm siyasi partilere de aynı yakınlıkta davranmaya çalışıyoruz. Tüm gelen davetlere de icabet etmeye çalışıyoruz. Yönetim kurulunda böyle bir karar aldık. Antalyaspor olarak ilk olalım istedik. Bundan sonra Antalya’ya gelecek diğer Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’na da aynı davet gelmesi söz konusu olursa ona da üzerinde fors bulunan forma hediye etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar