Antalyaspor’a destek olması için ilçe belediyesi 5 bin forma dağıtacak

Antalyaspor'a destek ve Antalyaspor sevgisini yaymak amacıyla kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Kepez Belediyesi Antalyaspor’dan toplam 5 bin lisanslı forma alarak ilçedeki çocuk ve gençlere Kırmızı-Beyazlı formayı hediye edecek. Hasan...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor’a destek olması için ilçe belediyesi 5 bin forma dağıtacak

Antalyaspor'a destek ve Antalyaspor sevgisini yaymak amacıyla kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Kepez Belediyesi Antalyaspor’dan toplam 5 bin lisanslı forma alarak ilçedeki çocuk ve gençlere Kırmızı-Beyazlı formayı hediye edecek.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen forma teslim törenini gerçekleştirildi. İlk etapta bin forma teslimi yapılan törende protokol basının karşısına geçti. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, belediyelerin bu sezon takıma desteğinin çığ gibi büyüdüğünü ve takımlarının yanında yer aldığını açıkladı. Antalyaspor’un 1. Lig’e düşmüş olmasına rağmen takıma olan duyarlılığın gün geçtikçe şehirde arttığını kaydeden Başkan Gültekin Gencer, “Bu durum bizi son derece memnun ediyor. Kepez Belediye Başkanı’na da 5 bin forma olarak destek kampanyasını başlatmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu inşallah diğer başkanlara ve herkese örnek olur.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Antalya şehrinin en önemli değerlerinden bir tanesinin Antalyaspor olduğunu, takımın zor zamanında yanında olmak için bu kampanyayı başlattıklarını vurguladı.

Öte yandan Isparta Davraz’daki kamp programını tamamlayan Antalyaspor bir gün dinlenmek üzere Hasan Subaşı Tesisleri’ne geldi. Kırmızı-Beyazlı kulüp bir günlük aranın ardından ikinci kamp yeri olan Bolu’ya geçecek.

CİHAN

Yorumlar