Antalyaspor’a başkan olmak isteyen aday yok

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Antalyaspor’da henüz başkan olmak isteyen aday çıkmadı. Antalyaspor'da 29 Mayıs Perşembe günü Genel Kurul yapılacak. Ancak yapılacak genel kurulda henüz kimse resmi olarak başkanlık koltuğuna aday olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor’a başkan olmak isteyen aday yok

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Antalyaspor’da henüz başkan olmak isteyen aday çıkmadı. Antalyaspor'da 29 Mayıs Perşembe günü Genel Kurul yapılacak. Ancak yapılacak genel kurulda henüz kimse resmi olarak başkanlık koltuğuna aday olduğunu açıklamadı.

Spor Toto Süper Lig’i 6 galibiyet 13 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 17’nci sırada tamamlayan ve PTT 1. Lig’e düşen Antalyaspor Genel Kurul’a gidiyor. Antalyaspor’un küme düşmesinin ardından Gültekin Gencer yönetiminin aldığı karar ile 29 Mayıs Perşembe günü Genel Kurul yapılacak. Kararın açıklanmasının ardından geçen süre içerisinde resmi olarak başkanlık koltuğuna aday olan hiç kimse çıkmadı.

Antalyaspor’un vergi borçları hariç 26 milyon TL civarında borcu bulunmasından dolayı Kırmızı-Beyazlı takıma kimse başkan olmak istemiyor. Antalyaspor kulislerinde Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş’ın adı geçse de henüz bir resmi başvurunun ise gerçekleşmediği aktarıldı.

Antalyaspor’da başkanlık koltuğuna kimsenin aday olmaması durumunda ise mevcut Başkan Gültekin Gencer’in yeni bir liste ile seçime girmeye hazırlandığı ve delegelerden oy isteyeceği iddia edildi.

MEDİCAL PARK DÖNEMİ BİTTİ

Antalyaspor 4 yıl önce Hasan Akıncıoğlu yönetimi ile birlikte Medical Park ile sponsorluk anlaşması düzenlemiş ve yaklaşık kulüp bu sponsorluktan 10 milyon dolar civarında gelir elde etmişti. Sponsorluk sözleşmesinin sona ermesiyle Akdeniz Üniversitesi Stadı ve Hasan Subaşı Tesisleri’nde bulunan reklam tabelaları söküldü.

Kulübün aynı zamanda sağlık sponsoru da olan Medical Park, Antalyaspor’un kullanımı için tahsis ettiği araçları da geri çekti. Kırmızı-Beyazlı takımın maddi yapısını düzeltmek için yeni isimler aradığını iyi teklifler gelmesi durumunda masaya oturacağı öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar