Antalyaspor yönetimi ile vakıf arasındaki sürtüşme tırmanıyor

Antalyaspor yönetimi ile vakıf arasında kazan kaynamaya devam ediyor. Antalyaspor Vakfı tarafından yapılan 'Bizim isteklerimiz dikkate alınmıyor' açıklamasını Başkan Gültekin Gencer yalanlarken, vakıf üyeleri açıklamanın tamamen gerçek...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor yönetimi ile vakıf arasındaki sürtüşme tırmanıyor

Antalyaspor yönetimi ile vakıf arasında kazan kaynamaya devam ediyor. Antalyaspor Vakfı tarafından yapılan 'Bizim isteklerimiz dikkate alınmıyor' açıklamasını Başkan Gültekin Gencer yalanlarken, vakıf üyeleri açıklamanın tamamen gerçek olduğunu iddia etmesi üzerine ortalık iyice kızıştı.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulunu eleştiren Vakıf Başkanı Ali Yılmaz'a cesaret geldiğini, aynı cesaretin genel kurullarda da gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Yaptığı sert açıklamadan dolayı Vakıf Başkanı Ali Yılmaz ve İkinci Başkan Mevlüt Yeni'yi sert sözlerle eleştiren Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, ikiliye meydan okudu.

Vakfın yaptığı açıklamada yönetim kurulu kararının olmadığını söyleyen Başkan Gencer, kararı iki kişinin verdiğini söyledi. Başkan Gencer, vakıf yönetiminde bazı isimlerle görüştüğünü ve görüştüğü kişilerin yapılan yazılı açıklamadan haberdar olmadığını ifade etti. Gencer, "Zaten açıklamayla ilgili Vakıf Yönetim Kurulu kararı da yok. İki kişinin kararıyla bu talihsiz açıklamalar yapılmış." İfadelerini kullandı.

'VAKIF BAŞKANINA CESARET GELDİ'

Vakıf yönetiminin desteğini birden çekmesine anlam veremediğini ifade eden Başkan Gültekin Gencer, Vakıf Başkanı Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı yapmak istemesi halinde kendisini genel kurula davet etti.

Ali Yılmaz'ın saf ve tavır değiştirmesine de bir anlam veremediğini kaydeden Başkan Gencer, "Kulüpte verdiğimiz 350 kişilik iftara şehrin önde gelen isimlerinin yer almasının ardından Ali Yılmaz için ne değişti? Neden destek verirken, bir anda eleştirmeye başladı? Yeni yönetimin şevkini görünce bir şeyler oldu demek ki. Herhalde Ali Yılmaz'a cesaret geldi. Keşke genel kurullarda da cesareti gelse de daha büyük hizmet etse. Ali Yılmaz, Antalyaspor'a başkanlık yapmak istiyorsa buyursun gelsin." diye konuştu.

TWİTTERDAN CEVAP GELMİŞTİ

Vakıf İkinci Başkanı Mevlüt Yeni'yi de telefonla aradığını, ancak kendisine ulaşamadığını söyleyen Başkan Gencer, "Telefonlarımı açmayıp, sosyal medyadan bana cevap vermesi son derece yakışıksız. Karşılıklı konuşamayacağımız bir durumumuz yok." şeklinde ifadeler kullandı.

Antalyaspor'un basın mensuplarına düzenlediği iftarda vakıf tarafından yapılan açıklamayı tamamen talihsiz bulduğunu açıklayan Başkan Gültekin Gencer'e Antalyaspor Vakfı İkinci Başkanı Mevlüt Yeni, twitter üzerinden cevap vermişti. İkinci Başkan Yeni, sosyal medyadan şu ifadeleri kullanmıştı:

"Vakfın açıklamalarını dikkate alır almaz o kendi bileceği bir şeydir. Açıklamadan yönetim kurulu üyelerinin de haberleri var. Başkan Gültekin Gencer kimlerle telefonda görüştüyse isimlerini tek tek açıklasın. Başkan Gencer, göreve geldiği ilk günden beri Antalyaspor A.Ş'yi medya üzerinden yönetme alışkanlığını bu döneminde de sürdürmesi üzüntü vericidir."

CİHAN

Yorumlar