Antalyaspor Tesisleri'nde sona doğru

- Antalyaspor'un Döşemealtı ilçesindeki yeni tesislerinin yapımının yüzde 95'i tamamlandı

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor Tesisleri'nde sona doğru


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde yapımı devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl mayıs ayında temeli atılan ve 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayan kamp ve spor tesislerinin inşaat çalışmasında yüzde 95'lik kısım bitirildi.

Kaba inşaatı biten tesisin dış cephe çalışmalarında ise sona geldi. Zemin kaplama işlemlerinin sürdüğü tesisteki futbol sahalarının altyapısı da tamamlandı. Bin kişilik kapalı tribün ile spor salonunda ise son rötuşların yapıldığı kaydedildi.


- Avrupa'nın en iyilerinden


Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin sahip olduğu tesislerden daha büyük ve kapsamlı olacağı belirtilen kamp ve spor tesisinde, 2'si küçük 6 futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, sporcu odaları, bin kişilik kapalı tribün, çok amaçlı spor salonu, tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezi, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, Antalyaspor Müzesi, 400 kişilik konferans salonu, restoranlar ve eğlence merkezleri yer alacak.

Yorumlar