Antalyaspor, Teknik Direktör Engin Korukır'la 1 yıllığına anlaştı

Antalyaspor'da Teknik Direktörlük koltuğuna Engin Korkukır geçti. İddialı açıklamalarda bulunan Korukır, PTT 1. Lig'de birinciliği ve ikinciliği başarılı sayabileceğini üçüncü olması durumunda başarısız sayılacağını açıkladı.Spor...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Teknik Direktör Engin Korukır'la 1 yıllığına anlaştı

Antalyaspor'da Teknik Direktörlük koltuğuna Engin Korkukır geçti. İddialı açıklamalarda bulunan Korukır, PTT 1. Lig'de birinciliği ve ikinciliği başarılı sayabileceğini üçüncü olması durumunda başarısız sayılacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Antalyaspor, PTT 1. Lig planlamasını yapmaya başladı. Kırmızı beyazlı kulüp Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin Korukır'la 1 yıllık anlaşma imzaladı. İmza törenine Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Futbol Şube Sorumlu Yönetici Mehmet Aygün katıldı.

PTT 1. Lig'i iyi bilen ve tanıyan bir hoca ile anlaştıklarını kaydeden Mehmet Aygün, Antalyaspor'un istenilen yere geleceğini kırmızı beyazlı camiaya hayırlı uğurlu olmasını diledi. Antalyaspor'la 3 yıllık planlama yaptıklarını açıklayan Aygün, "PTT 1. Lig'de dengeler çok farklı. Süper Lig'e göre gelirlerde kısıtlı. Biz bunları biliyoruz ve dengeleyeceğiz. Tabi ki arzumuz 1. Lig'den hemen süper lige çıkmaktır." dedi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de kırmızı beyazlı kulübün menfaatleri doğrultusunda Engin Korukır isminde mutabakata vardıklarını açıkladı. Gencer, "Geldiğimiz gibi Süper Lig'e yeniden çıkmak istiyoruz. Hedefi çıkmak olarak koyarsak hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Önce ayaklarımızı yere sağlam şekilde basarak hedefimizi koymak istiyoruz." diye konuştu.

'HEDEFİMİZ LİGİ 1. VEYA 2. BİTİRMEK'

Antalyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Engin Korukır, imzayı atar atmaz iddialı açıklamalarda bulundu.

Kırmızı beyazlı kulübü çok iyi tanıdığını ve aynı zamanda PTT 1. Lig'de de tecrübe sahibi olduğunu ifade eden Korukır, hedeflerinin birincilik veya ikincilik olduğunu üçüncülüğü ise başarıdan saymayacağını vurguladı.

Takımının üçüncü olmasının da kendisini başarısız sayacağını açıklayan Korukır, "Ben buraya mahcup olmaya değil mutlu olmaya geldim. Ekibime yönetime güveniyorum. Antalyaspor'da benim için bir şanstır. İnşallah 11 ay sonra mutlu sona ulaşırız. Buna inancım sonsuzdur. Çok başarılı olacağız. Ligi iyi tanıyanlardan biriyim." şeklinde konuştu.

Antalyaspor'da Engin Korukır'ın yardımcılığını ise Selim Özer, Yaşar Kıyar yapacak. Kondisyoner Taşkın Darcan, kaleci antrenörü ise Nihat Köksal oldu.

CİHAN

Yorumlar