Antalyaspor taraftarları, Elazığspor maçında ortada kalacak

Antalyaspor, yarın oynanacak Elazığspor maçıyla birlikte Passolig uygulamasına geçecek. Kulübün daha önceki geçtiği açıklama ile bugün resmi web sitesine koyduğu açıklamalar kafaları karıştırdı. Pasolig uygulamasına bugün geçmeyen...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor taraftarları, Elazığspor maçında ortada kalacak

Antalyaspor, yarın oynanacak Elazığspor maçıyla birlikte Passolig uygulamasına geçecek. Kulübün daha önceki geçtiği açıklama ile bugün resmi web sitesine koyduğu açıklamalar kafaları karıştırdı. Pasolig uygulamasına bugün geçmeyen Antalyasporlu taraftarlar yarın stadyuma giremeyecek.

Antalyaspor Yönetimi, Süper Lig'deki kaderini belirleyecek Elazığspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarla taraftarın kafasını karıştırdı. Yarın ilk kez Passolig uygulamasının hayata geçirileceği Antalyaspor'da çarşamba günü yapılan açıklamada cuma ve cumartesi günleri Passolig yetkililerince Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda kurulacak stant ile başvuru alımının yapılacağı duyurulmuş kombine kart sahiplerinin kartlarını göstererek Passolig kartlarını alabilecekleri ifade edilmişti.

Kırmızı-Beyazlı kulüpten bugün yapılan açıklamaysa taraftarı ters köşeye düşürdü. Kulüpten yapılan son açıklamada bugün 17.30'da başvuruların biteceği ve maç günü taleplerin değerlendirilmeyeceği belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Passolig için müracat yapmayan taraftarların, yarın ki tarihi maçı tribünlerden takip edemeyecek.

CİHAN

Yorumlar